Bellona, Karadeniz'de 50. mağazasını Beşikdüzü'nde açtı

Boydak Gurubu'na bağlı mobilya markası Bellona, Karadeniz bölgesindeki 50. mağazasını Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde hizmete açtı.

Şalpazarı ilçesin

Boydak Gurubu'na bağlı mobilya markası Bellona, Karadeniz bölgesindeki 50. mağazasını Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde hizmete açtı.

Şalpazarı ilçesinin 30 yıllık köklü esnaflarından Refik Kurukız Beyaz Eşya Mobilya ve Tekstil San. Tic. Ltd. Şti. tarafından açılan ve toplam bin metrekare kapalı teşhir alanı ile bölgenin en büyük mağazası olma özelliğini sahip olan Bellona ürünleriyle halka hizmet sunacak. Açılış öncesi yöresel sanatçı Sait Uçar'ın konseri yağmura rağmen coşkulu geçti.

Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, son açılan mağaza ile Türkiye genelinde 819. satış noktasına ulaştıklarını söyledi. Bellona'nın yaklaşık 13 yıl önce Boydak Grubu bünyesinde İstikbal'e alternatif olarak kurulduğunu hatırlatan Boydak, "İstikbal'in 52 yılda geldiği noktaya Bellona ile 13 yılda ulaştık. Bellona ile kısa zaman içerisinde yaklaşık 400 bin metrekare kapalı alana ve 4 bin çalışana ulaştık ve 75 ülkeye ihracat yapıyoruz." dedi.

Açılışa, MHP Trabzon Milletvekili Sülayman Latif Yunusoğlu, Beşikdüzü Kaymakamı Alper Faruk Göngör, Şalpazarı Kaymakamı Soner Zeybek, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, Geyikli Beldiye Başkanı Muzaffer Türkmen, Yeşiköy Belediye Başkanı Zülküf Dilli, Beşikdüzü Emniyet Müdürü İlker Kara, Bellona mağazası Karadeniz Bölge Sorumlusu Arif Çelik, siyasi ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşları ve ve çok sayıda vatandaş katıldı.