Kütahya'daki 'Sağlık Skandalı İddiası'na İnceleme

Sağlık Bakanlığı, Kütahya'nın Gediz ilçesinde, sevk için hastanede 3 saat bekletildiği iddia edilen kadının hayatını kaybetmesiyle ilgili olarak, bakanlığın talimatları ile Kütahya İl Sağlık Müdürlüğü tarafından denetçi görevlendirildiğini ve idari inceleme başlatıldığını duyurdu

Sağlık Bakanlığı, Kütahya'nın Gediz ilçesinde, sevk için hastanede 3 saat bekletildiği iddia edilen kadının hayatını kaybetmesiyle ilgili olarak, bakanlığın talimatları ile Kütahya İl Sağlık Müdürlüğü tarafından denetçi görevlendirildiğini ve idari inceleme başlatıldığını duyurdu.
Sağlık Bakanlığı, Kütahya'nın Gediz ilçesinde, sevk için hastanede 3 saat bekletildiği iddia edilen kadının hayatını kaybetmesiyle ilgili olarak, Bakanlığın talimatları ile Kütahya İl Sağlık Müdürlüğü tarafından bir müfettiş görevlendirildiğini ve idari inceleme başlatıldığını bildirdi.

YAKINLARI, MÜNEVVER AKKUŞ'UN İHMAL SONUCU ÖLDÜĞÜNÜ İLERİ SÜREREK SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMUŞTU
Kütahya'nın Gediz ilçesine bağıl Eskigediz beldesinde, nefes darlığı ve göğüs ağrısı şikayetiyle gittiği Gediz Devlet Hastanesi'nde sevk için 3 saat bekletildiği öne sürülen Münevver Akkuş (49) kurtarılamamıştı. Yakınları, Münevver Akkuş'un ihmal sonucu öldüğünü ileri sürerek, Doktor İ.D. ile hemşireler M.H. ve B.H. hakkında Cumhuriyet SavcılIğı'na suç duyurusunda bulunmuştu.