Gül, Zirveye Katılan Konuklar Onuruna Yemek Verdi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Güneydoğu Avrupa İşbirliği Süreci (GDAÜ) Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi ile GDAÜ Kültür Koridorları 8

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Güneydoğu Avrupa İşbirliği Süreci (GDAÜ) Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi ile GDAÜ Kültür Koridorları 8. Zirvesi'ne katılan konuk heyet başkanları onuruna akşam yemeği verdi. Gül, "Dostluğun ve dayanışmanın tınılarını duymaya ve söylemeye ihtiyacımız var" dedi.
Cumhurbaşkanı Gül, Dolmabahçe Sarayı'nda GDAÜ Kültür Koridorları 8. Zirvesi'ne katılan konuk heyet başkanları onuruna akşam yemeği verdi. Burada konuklara hitap eden Gül, bölgedeki ülkelerin zengin tarihi, kültürel ve insani birikimleriyle büyük bir potansiyel sunduğunu dile getirdi. Gül, bugün bu potansiyeli yönlendirme yönündeki kararlılıklarını dile getirdi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül sözlerini şöyle sürdürdü: "Bizim, dostluğun ve dayanışmanın tınılarını duymaya ve söylemeye ihtiyacımız var.
Güçlerimizi birleştirmemiz halinde bölgemize taze bir iyimserlik rüzgarı taşıyacak fırsatı şimdiden görebiliyorum. Kaybedecek zaman yok."