Jaleriz Gaziantep Butik Otel Hizmete Girdi

Her alanda hızla büyüyüp gelişen Gaziantep'te yeni hizmete giren Jaleriz Gaziantep Butik Otel, sektöründe bir ilk olmanın gururunu yaşıyor.

  Sanayi ve ticaret alanındaki gelişmesini büyük bir hızla sürdüren Gaziantep kültürel turizminde ilgi odağı olmaya devam ederken kentin en büyük sıkıntıları arasında yer alan otel sorunu da son dönemde yapılan büyük yatırımlarla çözülüyor . Son olarak butik otel statüsünde hizmete giren Jaleriz Otel konuklarına 5 yıldızlı konfor sunması yönünden kentin gözde mekanları arasına girdi . SHT Turizm San . Ve Tic . A . Ş . tarafından inşa ettirilerek hizmete sunulan Jaleriz Gaziantep otelde ev ve aile konforu
arayanların ilgi odağı haline geldi .
Jaleriz Gaziantep Butik Otel halkla ilişkiler müdürlüğünden yapılan açıklamada , Jaleriz Gaziantep Butik Otel ' in kitle turizmi ve büyük otellerin soğuk atmosferinden uzak , ferah mekanlarda konaklamaya değer veren kişilerin konforlu , risksiz ve sürprizlere maruz kalmayacakları bir konaklama yapmalarını hedeflediği belirtildi . Standart otel odasından daha fazlasını tecrübe etmek isteyen , kitlesel turizmin kalabalığından kaçan , 5 yıldızlı otel konforunun yanı sıra kişiye özel destinasyonlar sağlayan ,
Gaziantep te bir ilk olarak ' konforun prestijle buluştuğu yer ' olan Jaleriz Gaziantep evinizden bile daha rahat edebileceğiniz güler yüzlü ve samimi hizmet anlayışıyla kapılarını açtığı ifade ediliyor . Jaleriz Gaziantep Otel ' in 31 odaya sahip olduğu ve tüm odalarda muhteşem dekorasyon ve renk dizaynı , konforlu yataklar , wireless , mini bar , kablolu TV , klima ve 24 saat oda servisi , saç kurutma makinesi bulunduğu da ifade edildi .
Ayrıca daha fazla konfor arayanlar için otelde özel olarak tasarlanmış 4 adet grand VIP jakuzili odanın da bulunduğu Jaleriz Gaziantep Butik Otel konuklarını kabul etmeye başladı . Bünyesindeki çok amaçlı salon , kahvaltı ve yemek salonları , cafe bar ve diğer hizmetleriyle bölgede bir ilk olan Jaleriz Gaziantep Butik Otel ' e yoğun ilgi olduğu da yapılan açıklamalar arasında yer aldı . Atatürk Bulvarı Gazi Sokakta hizmete giren Jaleriz Gaziantep Butik Otel 5 yıldızlı konforuyla dikkat çekiyor .