Forum Aydın Köpek Güzellik Yarışması Yapıldı

Forum Aydın Köpek Güzellik Yarışması Aydın Belediyesi, Forum Aydın AVM, Afacan Petshop ve Aykem işbirliğiyle Forum Aydın Alışveriş Merkezinde Yapıldı

Forum Aydın Köpek Güzellik Yarışması Aydın Belediyesi, Forum Aydın AVM, Afacan Petshop ve Aykem işbirliğiyle Forum Aydın Alışveriş Merkezinde Yapıldı. İlginin yoğun olduğu 1. Forum Aydın Köpek Güzellik Yarışmasına Aydın ve çevre ilçelerden 20 köpek katıldı.
Aydın Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Eray Talşık, Adü Veteriner Fakültesinden Doç. Dr. Kerem Ural, Adü Veteriner Fakültesinden Doç. Dr. Güneş Serin, Ege Bölgesi Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Veteriner Hekim Mehmet Sadi Yalkın, Forum Aydın Halkla İlişkiler Şefi Ceyda Durak, Aykem Köpek Eğitim Merkezi Köpek Eğitim uzmanı Sahibi Bilgehan Kahraman ve Afacan Petshop sahibi Hakan Ocak yarışmaya jüri üyesi olarak katıldılar.
En sevimli, en güzel köpeklerin birbirinden eğlenceli gösterileri ile gerçekleşen yarışmada birinciliği Fehmi Uysal'a ait Hero, ikinciliği Serdar Uysal'a ait Zeyna, üçüncülüğü Tülay Baharlı'ya ait Leydi kazandılar. Yarışmanın 1.2.3.sü madalya, plaket, kupa ve mama ile ödüllendirilirken, yarışmaya giren tüm köpeklere Ege Bölgesi Hayvan Hakları Koruma Derneğince sürpriz hediyeler verildi.
Yarışma birincisine ödülünü veren Aydın Belediyesi Başkan Vekili Altan Güney "Bu yıl Belediyemiz ve Forum Aydın AVM işbirliğiyle düzenlenen bu etkinlikle küçük dostlarımızla buluşma fırsatı bulduk. Bu etkinliğin önümüzdeki yıllarda gelenekselleşeceğini ve daha fazla katılımlı olacağına inanıyorum" dedi.