Melikgazi Belediyesi'nin Çevre Düzenlemesi Çalışmaları Sürüyor

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Gesi Bölgesi İldem Konutları Çarşı içerisinde yer alanda çevre düzenleme, yol genişletme, cep otopark ile yeşil alan oluşturma çalışmasının devam ettiğini söyledi

Melikgazi Belediyesi'nin Çevre Düzenlemesi Çalışmaları Sürüyor
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Gesi Bölgesi İldem Konutları Çarşı içerisinde yer alanda çevre düzenleme, yol genişletme, cep otopark ile yeşil alan oluşturma çalışmasının devam ettiğini söyledi.
Büyükkılıç, yaptığı açıklamada, yoğun kullanımdan dolayı bozulan yolun alt yapısı ile yenilendiğini ve asfaltlandığını söyledi. Büyükkılıç, "Melikgazi Belediyesi olarak tek merkezli çarşı ve alış veriş merkezleri değil şehrin muhtelif yerlerinde oluşturulmuş çok merkezli alış veriş ve çarşısı olan bir yerleşim planlıyoruz. Yani Melikgazi İlçesinde çok merkezli bir şehirleşmeye çalışıyoruz. Bu yapı modern ve çağdaş şehirciliğin temel ilkelerindendir" dedi.
Cumhuriyet Mahallesindeki çarşı içerisinde yer alan dükkân önlerine bazal taşı döşendiğini, yaya yollarının genişletildiğini ve büyük ölçüde işyerlerinin rahatlatıldığını ifade eden Büyükkılıç, bu çalışma ile esnafın teşekkür ettiğini ve tabi olarak bu çarşılardan alış veriş yapan vatandaşların da memnuniyetlerini bildirdiklerini sözlerine ekledi.