Evde Çıkan Yangını Mahalleli İtfaiye Ekipleriyle Birlikte Söndürdü

Bursa'da bir dönerciye ait apartmanın bodrum katında çıkan yangını mahalle sakinleri itfaiye ekipleriyle birlikte söndürdü

  Bursa ' da bir dönerciye ait apartmanın bodrum katında çıkan yangını mahalle sakinleri itfaiye ekipleriyle birlikte söndürdü . Alevlerin yayılmaması için yoğun çaba sarf eden itfaiye ekiplerinin boşta kalan bir hortumuna da vatandaşlar sarıldı .
Edinilen bilgiye göre , merkez Yıldırım ilçesi Yiğitler Mahallesi Başak Caddesi B323 . Sokak üzerindeki döner ustası Ali ve Seyhat Uzun çiftine ait bir evin giriş katında elektrik kontağından çıktığı sanılan yangın , kısa sürede büyüdü . 4 çocukları bulunan çiftin evde olmaması herkesi sevindirdi . Büyüyen alevlerin çevreye sirayet etmemesi için hortumunu alan mahalleli yangına koştu . Kısa süre içinde olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürmek için yoğun çaba sarf etti . Hızını alamayan mahalle
sakinleri , itfaiye ekiplerinin boşta kalan hortumunu alıp alevlere su sıktı .
Bu arada evinin yandığını görünce fenalık geçiren Seyhat Uzun ' un imdadına mahallelinin kadınları koştu . Eviyle birlikte yüreği de yanan Seyhat Uzun , mahalle sakinleri tarafından teselli edilmeye çalışıldı .
Baygınlık geçiren kadın için çağrılan sağlık ekipleri , olay yerinde yangını söndürmek için maskesiz halde canla başla çalışan itfaiye ve mahalle sakinlerine dumandan etkilenmemeleri için maske taktı . Yangını haber alıp olay yerine gelen döner ustası Ali Uzun metanetini korurken , polis olayla alakalı soruşturma başlattı . Ev tamamen kullanılmaz hale gelirken , tahmini zararın 10 bin lirayı geçtiği ifade edildi .