Aziz Yıldırım: Yüzünüz hiç kızarmadı mı?

Süper Lig'de lider duruma geçmelerinden sonra olumsuz bir havanın oluşturulduğunu belirten Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yakışıksız iddialar ortaya atanları bir kez daha lane...

 

Süper Lig ' de lider duruma geçmelerinden sonra olumsuz bir havanın oluşturulduğunu belirten Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım , yakışıksız iddialar ortaya atanları bir kez daha lanetlediğini söyledi . Başkan Yıldırım , sezonun değerlendirmesini en ince detaylarına kadar yapacaklarını ve radikal kararlar almaktan çekinmeyeceklerini vurguladı .

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım , bu sezon futbolda çok istemelerine rağmen koydukları hedefe ulaşamadıklarını söyledi . Fenerbahçe Dergisi ' nde yer alan yazısında , son 25 haftada bir tek penaltı dahi atmadıklarını belirten Başkan Yıldırım , " Futbolcularımızın , üstlerinde şerefle taşıdıkları formanın şanına yakışan bu büyük çabalarına rağmen şampiyonluğu son maçta kaçırdık . " dedi .
Kaçan şampiyonluğa ve kupaya kılıf aramaya ya da suçu başkalarına atmaya çalışmadıklarını ifade eden Aziz Yıldırım , camialarının yüzünü kızartacak hiçbir icraatlarının olmadığını dile getirdi . Başkan Yıldırım , sezonun değerlendirmesini en ince detaylarına kadar yapacaklarını ve gereken en radikal kararları alacaklarını vurguladı .
Ligde lider duruma geçmelerinden sonra olumsuz bir havanın oluşturulduğunu kaydeden Yıldırım , yakışıksız iddialar ortaya atanları da bir kez daha lanetlediğini sözlerine ekledi .
Başkan Aziz Yıldırım , şöyle devam etti : " Şaibe yapmakla , karşı takımların kalecilerini , futbolcularını ayarlamakla suçlanan ve adeta her fırsatta futbol dünyasının derin devleti yakıştırması yapılan kulübümüze bu yakıştırmayı yapanlar , acaba son maçın ardından neler düşünmüşler , biraz olsun utanma duygusunu tatmışlar mıdır? Şampiyonluğumuz halinde ligi kirli ilan etmeye hazırlananların , şampiyonluğumuz gerçekleşmeyince acaba yüzleri kızarmış mıdır? "
Teknik Direktör Daum ' dan tek kelime bahsetmeyen Aziz Yıldırım , Sportif Direktör Aykut Kocaman ve arkadaşlarının transferler için çalışmalarını sürdürdüklerini anlattı .

F . Bahçe , Daum ' u çok yormuş!
Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum , Sarı-Lacivertli kulüp ile görüşmelerin sürdüğünü söyledi . Alman basınına konuşan Daum , F . Bahçe ' nin kendisi hakkında vereceği kararını beklediğini ifade etti . Mallorca ' da dinlendiğini belirten Daum , geçen sezonun çok yorucu geçtiğini , üzerinde 3-4 yıl Bundesliga ' da çalışmış gibi bir his olduğunu kaydetti . Süper Lig ' i ikinci bitirdiklerini , bir önceki sezondan 16 puan daha fazla aldıklarını ve Şampiyonlar Ligi ' ne katılacaklarını hatırlatan Alman çalıştırıcı , " Şampiyon olmak istiyordum , ancak başaramadım . " dedi .
SPOR SERVİSİ


Zaman