Ayata, Eğitim Sorunları İçin Sendika Başkanları İle Bir Araya Geldi

İl Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata, eğitim sorunları ve çözümü için sendika başkanlarını ile toplantıda bir araya geldi.

  İl Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata ile sendika başkanları Kıranardı ' da bulunan Şelale restoranda kentin eğitim sorunları , istek ve talepleri görüşmek üzere ilk kez toplandı .
Toplantıya , Eğitim-İş Sendikasi Kayseri Şube Başkanı Mehmet Deniz , Türk Eğitim-Sen 2 Nolu Şube Başkanı Ali İhsan Öztürk , Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Aydın Kalkan , Türk Eğitim-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Aydın Kalkan , Türk Eğitim-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Ali Benli ile teşkilatlanmadan sorumlu Celil Okur , Teç-Sen Şube Başkanı Ramazan Türkaslan , Sendikalardan Sorumlu Şube Müdürü Ahmet Demirci katıldı .
İl Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata , toplantıda yaptığı konuşmasında , ilk kez gerçekleştirilen bu toplantının faydalı olacağına inandığını söyledi . Milli Eğitim Müdürlüğü ' ndeki sorunlar , eğitim de yaşanan sıkıntılar ve istek ile taleplerin konuşulduğu toplantıda sorunları dile getiren sendika başkanları , konuların çözümlenmesi gerektiğinin altını çizdi .