Kaynanasını Ve Kayınpederini Bıçaklayıp Eşini Kaçırdı

Kayseri'de evden ayrılan eşi ile barışmak için kayınbabasının evine giden öfkeli damat, kayınbabası ve kayınvalidesini bıçakladıktan sonra eşini de alıp kayıplara karıştı.

Olay, merkez Talas ilçesi Han mahallesi Beydağı sokakta, dün saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Ailesinin karşı çıkmasına rağmen 6 yıl önce kaçtığı ve "dini nikah" altında bir araya geldiği Cuma P. ile kavga eden Alev S. (26), 2 çocuğunu da alarak babası Kadir S.'nin (60) evine yerleşti. Bir haftadan beri karısını barışmaya ikna etmeye çalışan Cuma P. ile kardeşi Adnan P., son kez konuşmak için kayınbabasının evine geldi. Karısı Alev S. ile tartışmaya başlayan Cuma P., araya girmek isteyen kayınbabası
Kadir S. ile kayınvalidesi Gülhanım K.'yi (52) bıçakladı. Karın bölgesinden bıçaklanan Kadir S. ile Gülhanım K. ağır şekilde yaralanırken, öfkeli koca Cuma P., karısı ve çocuklarını zorla otomobile bindirerek olay yerinden ayrıldı.
Komşuların haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Ambulansla Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine kaldırılan kayınbaba ve kayınvalide tedavi altına alındı. Damadının kızına kötülük yapmasından korktuğunu söyleyen baba Kadir S., "Kızım bizi dinlemedi. Nikah da yapmadı. Kızıma sürekli kötülük yapıyordu. En son ayrılıp evimize yerleşti. Barışmak için bize geldiğinde tartışma çıktı ve bize saldırıp bıçakladı" diye konuştu.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.