Giresun Belediyesi'de Kanalizasyon Çalışması

Giresun Belediyesi tarafından Samanlıkkıranı ve Kayadibi mahallelerinde yaptırılan kanalizasyon çalışmaları temel atma töreni, düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Kayadibi Mahallesi'nde düzenlenen temel atma törenine CHP Grup Başkan Vekili Akif Hamzaçebi, CHP Giresun Milletvekili Eşref Karaibrahim, Belediye Başkanı Kerim Aksu, CHP İl Başkanı Aykut Gezmiş, mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri katıldı.
Burada bir konuşma yapan Belediye Başkanı Kerim Aksu, Samanlıkkıranı ve Kayadibi mahallelerinin yıllardır aşılamayan kanalizasyon sorununun çözüleceğini söyledi.
Çalışmaların bir milyon TL'ye mal olacağını ve iki buçuk ay içerisinde tamamlanacağını belirten Belediye Başkanı Kerim Aksu; "Şu anda en büyük sorunumuz bu mahallelerimizin kanalizasyonuydu.Seçim öncesinde verdiğimiz taahhütlerimizden birisi olan bu mahallelerimizdeki kanalizasyon sorununu çözmüş olacağız.Bu mahallelerimizin çalışmaları tamamlandıktan sonra da Aydınlar ve Küçükköy'ün de kanalizasyon çalışmalarına başlayacağız" dedi.
CHP Grup Başkan Vekili Akif Hamzaçebi de Giresun Belediyesi'nin başarılı işlere imza atmaya devam ettiğini belirterek, "Belediyenin hizmet arenasındaki çalışmalarının temel atma törenini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Belediye Başkanımız Kerim Aksu, alışa gelmiş diğer belediye başkanları gibi ödenek sıkıntısının ve imkansızlık gibi mazeretlerin arkasına sığınmadan hizmet yapmaya devam ediyor. Bugün de burada bu hizmetlerinden birisinin temelini atıyoruz" dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Belediye Başkanı Kerim Aksu ve CHP Grup Başkan Vekili Hamzaçebi iş makinesinin üzerine çıkarak çalışma yapılacak yere ilk hamleyi yaptı.