Tatvan'da Okullar Arası Voleybol Turnuvası

Bitlis'in Tatvan İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen voleybol turnuvasına okullar yoğun katılım gösterdi.

Tatvan'da Okullar Arası Voleybol Turnuvası
Tatvan İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen, öğretmenler arası kaymakamlık kupası voleybol müsabakalarına 17 ilköğretim okulu takımı katıldı. Eleme usulü olarak yapılan ve iki hafta süren müsabakalar 3 set üzerinden oynandı. Selahattin Eyyübi İlköğretim Okulu Spor Salonu'nda yapılan voleybol müsabakalarına, öğretmenler ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Müsabakaların final maçları sonucunda Uluer İlköğretim Okulu birinci, Bahçelievler İlköğretim Okulu ikinci, Tatvan İlköğretim Okulu üçüncü oldu.
Voleybol müsabakalarıyla ilgili açıklama yapan Tatvan Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi; Tatvan İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü organizasyonunda her gün yeni bir aktivite olduğunu belirterek "Okullar arasında yapılan voleybol müsabakalarına 17 takımının katıldığını, müsabakaların eleme usulü olarak yapıldığını ve yapılan müsabakalarda birinci, ikinci ve üçüncü olan takımları belirlendiklerini söyledi.
Daha sonra müsabakalarda başarılı olan okulların öğretmenlerini tek tek tebrik eden Kaymakam Güldibi, takımlara kupalarını vererek hatıra fotoğrafı çektirdi.