Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam Lice İlçesini Ziyaret Etti

Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, Lice ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

  Sağlam ve beraberindekiler , sokakları dolaşarak vatandaşların ve esnafın sorunlarını dinledi . İlçedeki kahvehaneleri de dolaşan İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam , gençlerle sohbet edip çay içti sorunlarını dinledi .
İlk olarak İlçe Emniyet Müdürlüğüne giden İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam ' ı İlçe Emniyet Amiri Soner Koçak ve emniyet mensupları karşıladı . Emniyet Amirliği ' nde bir süre kalan Sağlam , İlçe Emniyet Amiri Soner Koçak ' tan asayiş başta olmak üzere tüm konularda yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı . Daha sonra Lice ilçe Kaymakamı Mehmet Kurt ' u da makamında ziyaret etti .
Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam , kaymakamlığa yaptığı ziyaretin ardından vatandaşlara daha yakın olmak için ilçeyi sokak sokak cadde cadde gezmeye başladı . İlçenin cadde ve sokaklarını yürüyerek dolaşan İl Emniyet Müdürü Sağlam , esnaf ve vatandaşları sordu sorunlarını dinledi . Kahvehanelerde oturan vatandaşlarla çay içip bir süre sohbet edip genlerin sorunlarını uzun uzun dinledi . İl Emniyet Müdürü Sağlam yaptığı kısa konuşmada , polisle vatandaş arasındaki ilişkiyi geliştirmek ve halk
sorunlarına çözüm bulmak için halkın arasına karıştığını belirtti . Sağlam , " Lice de yaşayan vatandaşların can , mal huzur ve asayişlerini sağlamak birinci derece de polis teşkilatının vaz geçilmez görevidir . Halkımızın sorunlarına bir nebze de olsa yardımcı olmak için buradayız sizin aranızdayız ve yanınızdayız . Yoksa bizim başka amacımız yok . Halkımızın sorunlarına az da olsa yardımcı olursak ne mutlu bize " diye konuştu .