Bayanlar futbol playoff karşılaşmaları hüzünlü sona erdi

Aydın'ın Kuşadası'nda oynanan Türkiye bayanlar futbol play off final maçının sonunda oyuncular hakeme saldırdı. Soyunma odasına giderken saha çıkışınd

Aydın'ın Kuşadası'nda oynanan Türkiye bayanlar futbol play off final maçının sonunda oyuncular hakeme saldırdı. Soyunma odasına giderken saha çıkışında Ovacık Gençliksporlu futbolculara kırmızı kart gösteren hakem, oyuncular ve teknik heyetinküfredek saldırması sebebiyle sahayı güvenlik güçleri eşliğinde terk etti.

Geçen pazar günü çekilen kuraların ardından başlayan karşılaşmaların final maçı, Özer Türk Stadyumu'nda Karabük Ovacık Gençlikspor ile Hatay Dumlupınarspor arasında oynandı. Maç sonunda gülen taraf Dumlupınarspor oldu. Ovacık Gençlikspor'u 3-1 mağlup eden takım, grubunda şampiyon olarak TFF Bayanlar 2. Ligi'ne yükseldi. Diğer üç grupta birinci olan Bursa Sağlıkgücü, İstanbul Çamlıca ve İzmit Belediyespor da 2. Lig'e yükselmeye hak kazandı.

Final maçını Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen, İlçe Emniyet Müdürü Olcay Yakup İnankur, TÜRSAB Başkanı Bülent İlbahar, TFF yetkilileri ve turnuvaya katılan diğer takımlarım antrenörleri ve oyuncuları da seyretti. Karşılaşma bitiminde Ovacık Gençlikspor oyuncuları, haksızlığa mağruz kaldıklarını söyleyerek önce orta hakemle tartıştı, daha sonra ağlayarak turnuvaya hüzünlü bir şekilde veda etti.

Zorlu geçen play off maçlarını şampiyon tamamlayan Hatay Dumlupınarsporlu futbolcular ise kupalarını ve madalyalarını, Belediye Başkan yardımcıları Adem Testici ve Mehmet Bademci'den aldı.