Tek Türkiye'nin oyuncuları restoran açılışına katıldı

Çekimleri Taşkent'te yapılan ve bu akşam sezon finali yayınlanacak Tek Türkiye dizisinin oyuncuları, Karaman yolu üzerinde bulunan Gülçehre Restaurant

  Çekimleri Taşkent ' te yapılan ve bu akşam sezon finali yayınlanacak Tek Türkiye dizisinin oyuncuları , Karaman yolu üzerinde bulunan Gülçehre Restaurant ' ın açılışına katıldı . Dizi oyuncularına açılışta Konya ' nın geleneksel düğün yemeği ikram edildi .

Gülçehre Restaurant Karaman Caddesi Akpet Petrol yanında hizmete girdi . Restoranın açılışına Samanyolu TV ' de yayınlanan Tek Türkiye dizinin oyuncuları da katıldı . Bu akşam sezon finali oynayacak olan Tek Türkiye ' nin oyuncularına ve misafirlere Konya ' nın geleneksel düğün yemeği ikram edildi . Kur ' an-ı Kerim ve dualarla hizmete giren restoranın açılışına Tek Türkiye dizisinin yapımcısı Salih Asan , " Botan Komutan " rolündeki Kadim Yaşar , " Çoban Avdo " rolündeki Alpay Aksum , " Dila Hemşire " rolündeki Müjgan Gönül ve dizinin teknik ekibi katıldı . " Botan Komutan " rolündeki Kadim Yaşar ' ın yemekte neşeli olduğu gözlendi .

RESTORANA KIZININ İSMİNİ VERDİ

Restorana kızının ismini veren Gülçehre Restaurant ' ın sahibi Kadir Boztepe , Türkiye ' de en çok izlenen dizinin yapımcı , teknik ekip ve oyuncularıyla birlikte iş yerini açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti . Restoranın , kapalı ve açık mekânı ile yaklaşık bin 500 kişiye aynı anda hizmet verebilecek büyüklükte olduğunu aktaran Boztepe , Konya ve Konya dışından gelen misafirlere , Türk mutfağının seçkin yemeklerini sunacaklarını dile getirdi .

Gülçehre Restaurant olarak bu hizmetlerin yanı sıra , düğün , nişan , sünnet gibi toplu organizasyonlara da ev sahipliği yapacaklarını dile getirdi . Açılışa katılan tüm dostlara teşekkürlerini sunan Kadir Boztepe , tüm Konyalıları , Antalya-Karaman Kavşağında bulunan Akpet Petrol İstasyonu yanındaki Gülçehre Restaurant ' a davet etti .