Kaymakam Erten, kursiyer aşçıların yaptığı yemekleri beğendi

Isparta'nın Senirkent ilçesinde Halk Eğitim Merkezi (HEM)'nin açtığı kurslara katılan kadınların el emeği göz nuru ile yaptığı eserler sergilendi. Aşç

  Isparta ' nın Senirkent ilçesinde Halk Eğitim Merkezi ( HEM ) ' nin açtığı kurslara katılan kadınların el emeği göz nuru ile yaptığı eserler sergilendi . Aşçılık kursuna katılanların hazırladığı yemekleri yiyen protokol üyeleri de , kursiyerleri başarılı buldu .

Senirkent merkez ve ilçelerde açılan kursların açılışları Senirkent Kaymakamı Niyazi Erten tarafından yapılırken , sergi açılışları büyük ilgi gördü . İlk olarak Senirkent Büyükkabaca beldesinde açılan oya ve makine nakış kurslarının sergileri açıldı . Kursiyerlerin yaptığı işlemeler sergiyi gezenlerin büyük beğenisini kazandı .

Daha sonra Uluğbey beldesinde de kurdele nakış ve giyim dikiş kurslarına katılanların hazırladıkları serginin açılışı yapıldı .

Senirkent merkezde açılan oya , tığ oyası , makine nakışı ve dikiş kurslarında hazırlanan eserlerin yer aldığı sergi izlenime açıldı . Sergilerin açılışlarına Kaymakam Niyazi Erten , Garnizon Komutanı Mehmet Akgün , Belediye Başkanı Hüseyin Baykal , İlçe Milli Eğitim Müdürü Tülay Ateş , Emniyet Amiri Kadri Konakoğlu , Tapu Sicil Müdürü Bekir Güleçoğlu , Müftü Kemal Bal , Tapu Kadastro Müdürü Şeref Özata , Uluğbey belde Belediye Başkanı H . Hüseyin Köse , bazı daire amirleri , okul müdürleri ile kursiyerlerin yakınları da katıldı .

Açılışlara katılan protokol daha sonra aşçılık kursunu bitiren aşçıların hazırladıkları yemekler yenildi . Sergilerdeki ürünleri ve aşçılık kursiyerlerinin hazırladığı yemekleri beğenen Kaymakam Erten , " Elinize sağlık güzel olmuş , hocalarını ve kursiyerleri kutluyorum . " dedi .