Çanakkale Valisi Atalık, Gökkuşağı Koleji'nden mezun oğlunun plaketini kendi verdi

Çanakkale'de faaliyet gösteren Özel Gökkuşağı Koleji'nin mezuniyet töreninde, alışılmamış bir olay yaşandı. Vali Abdülkadir Atalık, mezun olan oğluna

  Çanakkale ' de faaliyet gösteren Özel Gökkuşağı Koleji ' nin mezuniyet töreninde , alışılmamış bir olay yaşandı . Vali Abdülkadir Atalık , mezun olan oğluna teşekkür plaketini kendisi verdi . Atalık ' ın hem onur konuğu hem de veli olarak katıldığı törende plaket veridği Emin atalık , resmi olamayan sonuçlara göre SBS ' de 100 sorunun tamamını doğru cevapladı .

Okul bahçesindeki törene İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı , İl Emniyet Müdür Yardımcısı Adnan Oran , ÇAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Sezen ve kurum müdürleri de katıldı . Mezunların sahneye çıkmasından önce öğrenciler tarafından çeştli gösteriler sunuldu . Daha sonra özelliklerinden bahsedilen mezunlar tek tek sahneye çağrıldı . Sakinliğiyle en dikkat çeken ve ilk beş kişi arasında yer alan Atalık , mezuniyet plaketini babasının elinden aldı . Okul yönetimine teşekkür eden Vali Abdülkadir Atalık , Gökkuşağı Koleji Müdürü Üzeyir Kandemir ' e de bütün veliler adına çiçek takdim etti .

Alışılmamış bir mezuniyet töreni yaşadıklarını Okul Müdür Kandemir ise , " 2001 yılından beri eğitim dünyasında emin adımlarla yürüyen Gökkuşağı Koleji ' nin mensubu olmaktan bir kere daha onur duyduğum bu gecede , 8 . dönem mezunlarımızı veriyor olmanın mutluluğu içindeyim . Tertemiz yüreğiniz , ışıltılı gözleriniz , bilgiye ve başarıya ulaşma isteğiniz her zaman çalışma azmimizi kamçıladı . Sizleri baba ocağınız gibi bu yuvanızdan uğurlarken hayatınız boyunca başarılar diliyorum . " dedi . Konuşmaların ardından öğrenciler , hep birlikte keplerini havaya mezuniyet sevincini aileleriyle birlikte yaşadı .