Jandarma Teşkilatının Kuruluşunun 171.yıl Dönümü Suşehri'nde Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı

Jandarma teşkilatının kuruluşunun 171.yıl dönümü Suşehri'nde çeşitli etkinliklerle kutlandı.

  İlçe Jandarma Komutanlığı bahçesinde yapılan kutlama programında , İlçe Kaymakamı Yusuf Özdemir , Belediye Başkanı Sedat Sel ve programa katılan davetliler , İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Yüzbaşı İlker Şimşek tarafından karşılandı . Daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığına ait tüm personelin jandarma teşkilatının kuruluş yıl dönümünü kutlayan ekip , İlçe Jandarma Komutanlığı bahçesinde açılan stantlarda bulunan silahlar , İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Yüzbaşı İlker Şimşek tarafından katılımcılara tanıtıldı .
Yüzbaşı Şimşek , olay yeri inceleme ekiplerine ait açılan stantta , ekibin malzemeleri hakkında bilgi verdi . İlçe Kaymakamı Yusuf Özdemir , parmağını araç camına vurarak parmak izinin nasıl alındığı konusunda bilgi aldı . Jandarmanın vatan savunması ve halkın huzurunu sağlamada gösterdiği başarı ile Türk halkının haklı gururu olduğunu belirten İlçe Kaymakamı Özdemir , ' Türk halkı bu kahramanlıkları asla unutulmayacaktır . Vatanın bölünmez bütünlüğü ile halkın can ve malını korumak uğruna dağlarda , sınır boylarında , kırsallarda gerektiğinde canını verme pahasına terör örgütünün karşısında çelik gibi duran göz bebeğimiz vatan evlatlarımıza sağlıkla üstün başarılar dilerken , tüm şehitlerimize bir kez daha Allah ' tan rahmet , gazilerimize de saygı ile şükranlarımızı sunuyorum " dedi .
Çeşitli ikramların yapıldığı kutlama programına , Askerlik Şube Başkanı Yüzbaşı Hüseyin Aydın , Emniyet Müdürü Aydın Batu , İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güler , AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Yüce ve davetliler katıldı .