DP Genel İdare Kurulu üyesi Erhan, Cindoruk'a karşı

Demokrat Parti (DP) Genel İdare Kurulu Üyesi Çağrı Erhan, 7. Olağanüstü Büyük Kongre'sinde Genel Başkan Hüsamettin Cindoruk'un karşısına blok liste il

Demokrat Parti (DP) Genel İdare Kurulu Üyesi Çağrı Erhan, 7. Olağanüstü Büyük Kongre'sinde Genel Başkan Hüsamettin Cindoruk'un karşısına blok liste ile çıkmaya hazırlanıyor. Genel Başkanlık seçiminin iptal edilmesinin ardından DP'nin 19 Haziran'da yapılacak kongresinde Erhan, genel başkanlığa aday.

DP'nin 11 Mayıs'ta Kızılcahamam'da yapılan GİK toplantısında Cindoruk'un 7. Olağanüstü Büyük Kongre'de Genel Başkan seçiminin de gündeme ekleneceğini söylediğini aktaran Erhan, televizyonlarda da genel başkanlık seçiminin yapılacağını ifade ettiğini söyledi.

Genel başkanlığa aday olduğunu tekrarlayan Erhan, "Sayın Genel Başkan'ın, ben adaylığımı açıkladıktan sonra genel başkan seçiminden vazgeçmesi son derece düşündürücüdür." diye konuştu.

"Bizim davamıza ve milletimize olan inancımız tamdır. İrademiz bugün, dün olduğundan çok daha kuvvetlidir." diyen Erhan, mücadelelerinin DP'yi dün olduğu gibi bugün de milletin umudu haline getirmek yönünde artan bir azimle devam ettiğini belirtti. Tüm asil demokratları 'Merkez Sağ Blok Liste' etrafında kenetlenmeye çağıran Erhan, DP'yi ayağa kaldırmaktan başka bir gayeleri bulunmadığını vurguladı.