Turizmde Enflasyon Oranları Açıklanacak

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TYD) Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Gür, bundan sonra turizm sektöründe enflasyon oranlarını açıklama kararı aldıklarını söyledi.

Antalya'nın Tekirova beldesinde geçtiğimiz ay hizmete giren Güral AliBey Premier Hotel'de düzenlenen 'Yaza Merhaba' etkinliğinde konuşan Gür, Türk turizminin hızla büyüdüğüne dikkat çekerek, bunun da beraberinde bir takım sorunlar getirebileceğini söyledi. Turizm sektöründe enflasyon oranlarını açıklama kararını aldıklarını belirten Gür, birlikte hareket edilmesi durumunda Türk turizminin iyi yerlere geleceğini kaydetti.
Konuşmasında, inanç turizmine de değinen Gür, bu konuda ciddi çalışmalar içerisinde olduklarını söyledi.
Gür, "Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgelerindeki inanç turizmini dünya turizmine açmak için ciddi çalışmalar içerisindeyiz. Ülkemizin tarihi ve kültürel varlığı zenginliği hiçbir yerde yok" dedi.
Türk turizmine eşsiz güzellikte bir tesis kazandırdığı için Güral Porselen Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Güral'a teşekkür eden Gür, Güral Premier Hotel'in, fiziki güzelliğinin yanısıra kalitesi ve mutfak zenginliği açısından da çok iyi olduğunu belirtti.
Gecede, Güral Porselen Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Güral ve TYD Genel Sekreteri Koray Yetik ve Güral Premier Genel Koordinatörü Fazıl Dertlioğlu da kısa birer konuşma yaptı.
Gecenin sonunda Gür, Türk turizmine yaptığı katkılardan dolayı İsmet Güral, Atilla Silahtaroğlu ve Mithat Yenigün'e plaket verdi.
Galatasaraylı olan İsmet Güral da, Fenerbahçe Divan Kurulu üyesi Turgut Gür'e, ortasında Fenerbahçe yazan bir porselen tabak hediye etti.