Havran'daki Şiir Yarışmasına Yoğun İlgi

Balıkesir'in Havran Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada, ilçede yetişen rahmetli Şair Halil Soyuer anısına düzenlenen şiir yarışmasına katılımın memnuniyet verici olduğunu belirtti

  Balıkesir ' in Havran Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu , geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada , ilçede yetişen rahmetli Şair Halil Soyuer anısına düzenlenen şiir yarışmasına katılımın memnuniyet verici olduğunu belirtti .
Yazan toplumun , üreten toplum olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu , şiir yarışması ile ilgili , " Üstada yakışan bir etkinlik yapacağız " dedi . Başkan Lofçalıoğlu , yarışma için herkesin katılabilmesi için çok fazla kriter koymadıklarını , yarışmanın her yaş gurubuna açık olduğunu ve konunun ideolojik ve bölücülük içermediği sürece serbest olduğunu belirterek , " İlçemizde daha önce Şiir yarışmaları düzenlendi ve başarılı ilen sonuçlandı . İnşallah bizim önderliğimizde yapılan şiir yarışmamız daha iyisi olacak . Son başvuru tarihini 01 Temmuz 2010 olarak belirlemiştik . Yoğun gelen talep üzerine süreyi uzattık . 05 Temmuz 2010 tarihine aldık yine 10 temmuz akşamı ilk üçe giren yarışmacılarımıza para ödüllerini takdim ettikten sonra , Halil Soyuer hocamız için anma konuşmaları yapılacak . Ardından TRT Sanat Müziği Sanatçısı Seda Gülbeyaz ve Balıkesir ' in yetiştirdiği değerli Sanatçı İsmail Özkan halka açık ücretsiz konser verecekler . Bu güzel etkinliğimize kardeş şehir olan Bursa Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin ' de katılacaklardır " dedi .
Başkan Lofçalıoğlu , " Yarışmanın organizatörü Gazeteci Şair Hasan Akar ' dır . Daha önce Hasan bey ilçemizde üç yarışmasının sorumluluğunu başarı ile üstlenmiş ve yönetmiştir yarışma hakkında geniş bilgiyi Belediyemiz Basın Müdürlüğü ' nden , 0 266 432 13 07 nolu telefondan edinilebilir " diye konuştu .