Türk Metal İş Sendikası'ndan Kardemir işcisine destek

Kardemir A. Ş. tarafından zorunlu olarak ücretli ve ücretsiz izne çıkarılan işcilere destek için gelen Türk Metal İş Başkanı Pevrul Kavlak ve ekibi Ka

  Kardemir A . Ş . tarafından zorunlu olarak ücretli ve ücretsiz izne çıkarılan işcilere destek için gelen Türk Metal İş Başkanı Pevrul Kavlak ve ekibi Karabük ' deki ikinci günündede desteğini sürdürdü .

Tüccarlar Kooparatifi üçüncü katındaki düğün salonunda yoğun bir şekilde toplanan içci ve işci yakınlarına hitap eden Tük Metal İş Genel Başkanı Pevrul Kavlak , ' ' Ücretsiz izine çıkarılan içci arkadaşlarımızın hesaplarına 500 bin lira para desteği ile onların yanındayız , eğer gerekirse 3 bin kişinin maaşını biz öderiz . Bugün burada kampanyayı başlatıyoruz , artık Kardemir içcisi başka çatılar altında kalmaya maruz bırakılmayacak . ' ' dedi .

' ' Türk Metal İşci Elele hepbirlikte güzel geleceğe ' ' sloganları ile Metal İş Sendikasına Üye olmaya Başlayan işciler Çelik İş Sendikasının kendi haklarını savunmadıkları için bundan sonra Türk Metal İş çatısı altında olacaklarını belirtti .