Marmaris Ve Datçada Uluslar Arası Motosiklet Festivali

Marmaris ve Datça'da organize edilen MARMOK Uluslararası Motosiklet Festivalleri bu yılda motosiklet tutkunlarını ağırlıyor.

  Marmaris Yacht Marina ana sponsorluğunda , Günlüklü Koyu , Göcek - Fethiye ' de bulunan beş yıldızlı The Bay Beach Club tesislerinde gerçekleşecek olan MARMOK 2010 International Gourmet Riders Fest , motosiklet tutkunlarını yaza merhaba demeye çağırıyor .
Türkiye ' de ilk kez yapılacak olan , MARMOK 2010 International Gourmet Riders Fest bu kez oldukça farklı bir konseptte . Motosiklet severler ve profesyonel aşçılar arasında ; kırmızı et , beyaz et , makarna ve vejetaryan yemekleri , uluslararası yemekler , yöresel yemekler , sanatsal sebze ve meyve oymacılığı kategorilerde yarışmalar düzenleniyor .
Oldukça eğlenceli geçeceği şimdiden belli olan bu yarışmalar da ise jüriliği Türkiye ' nin sayılı radyo ve televizyon programı yapımcıları , sanatçılar , turistik tesis sahipleri ve yöneticileri , tanınmış gurmeler ve motosiklet dünyasının gözde isimleri yapıyor . Food in Life , Fethiye Aşçılar Derneği ve diğer aşçı derneklerinin de katkıları ile gerçekleşecek olan yarışmalar sonrası yapılacak olan gala gecesinde ödüller , sahiplerine verilecek .
MARMOK ' un yöresel keşkek ikramları eşliğinde gün boyu müzik ve aktiviteler , kişisel ve kulüpler arası birçok yarışmalar , motosikletçiler ve profesyonel barmenler arası şov yarışmaları yapılacak . Geceleri ise , MARMOK festivallerinin değişmez müdavimlerinden olan ünlü sanatçı Fedon , motosiklet severlere unutulmaz bir konser verecek . Gece boyunca Fedon ' la birlikte , farklı rock ve blues grupları da sahne alacaktır . Ayrıca üç gün sürecek olan festivalde misafir sanatçılar ve Dj ' ler katılımcılara , doyumsuz saatler yaşatacak .
Katılımcılar , Göcek ' in mavi ile yeşilin kucaklaştığı eşsiz güzellikteki koylarında serinleme imkanı bulabilecek .