Voleybol: Aroma Erkekler Birinci Ligi

-VOLEYBOL: AROMA ERKEKLER BİRİNCİ LİGİ -TOFAŞ KULÜBÜ BAŞKANI AYDAN: -'ALTYAPIDAN YETİŞEN OYUNCULARIMIZIN A TAKIMDA YER ALMASI BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ-

-VOLEYBOL: AROMA ERKEKLER BİRİNCİ LİGİ

-TOFAŞ KULÜBÜ BAŞKANI AYDAN: 

-'ALTYAPIDAN YETİŞEN OYUNCULARIMIZIN A TAKIMDA 

YER ALMASI BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ'

BURSA (A.A) - 11.06.2010 - Aroma Voleybol Erkekler Birinci Ligi takımlarından TOFAŞ'ın kulüp başkanı Efe Aydan, altyapıdan yetişen oyuncuların A Takımda yer almasının kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

Aydan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen sezon altyapıdan yetişen oyuncuların başarılı performansıyla İkinci Lig'de çok başarılı olduklarını, başarılı olan bu kadroyu koruyacaklarını kaydetti.

Antrenör Nizamettin Çakır'ın verdiği rapor doğrultusunda iç ve dış transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Aydan, takımın iskeletini bozmadan eksik bölgelere iyi transferler yapıp takımı güçlendireceklerini ifade etti.

TOFAŞ'ın basketbolda olduğu gibi voleybolda da kendi yetiştirdiği oyuncuların ağırlıklı olduğu kadroyla yola devam edeceğini anlatan Aydan, 'Altyapıdan yetişen oyuncularımızın A Takımda yer alması bizim için çok önemli. O nedenle önce iç transfere ağırlık veriyoruz. Geçen sezon çok başarılı performans gösteren oyuncularımızla yeniden anlaşmak istiyoruz' dedi.

(ÖE-DAT-HLK-SÇ)

11.06.2010 11:29:19