'Sihirbaz' İçin En Pahalı İstekalar Üretiliyor

-'SİHİRBAZ' İÇİN EN PAHALI İSTEKALAR ÜRETİLİYOR -DÜNYANIN EN ÖNEMLİ İSTEKA ÜRETİCİLERİNDEN OLAN BİR İTALYAN FİRMASI, DÜNYADA 'MR. MAGİC' (SİHİRBAZ-'Sİ

 

- ' SİHİRBAZ ' İÇİN EN PAHALI İSTEKALAR ÜRETİLİYOR

-DÜNYANIN EN ÖNEMLİ İSTEKA ÜRETİCİLERİNDEN OLAN BİR İTALYAN

FİRMASI , DÜNYADA ' MR . MAGİC ' ( SİHİRBAZ ) OLARAK BİLİNEN ESKİ

MİLLİ BİLARDOCU SEMİH SAYGINER ADINA , YAKLAŞIK 13 BİN TL

BEDELLE SATIŞA SUNACAĞI İSTEKALARIN SERİ ÜRETİMİNİ YAPACAK

( FOTOĞRAFLI )

KONYA ( A . A ) - 11 . 06 . 2010 - Önder Felek - Dünyanın önemli isteka üreticilerinden olan bir İtalyan firması , dünyada ' Mr . Magic ' ( sihirbaz ) olarak bilinen eski milli bilardocu Semih Saygıner adına , yaklaşık 13 bin lira bedelle satışa sunacağı istekaların seri üretimini yapacak .

Firmanın Türkiye distribütörlüğünü yapan Özkan Kurt , AA muhabirine yaptığı açıklamada , Türkiye ' de 5 yıldır bilardo malzemesi satışı yaptıklarını söyledi .

Bilardo sporunda istekanın ayrı bir yere sahip olduğunu ve birçok sporcunun , şampiyon bilardocuların isimlerini taşıyan istekaları tercih ettiğini anlatan Kurt , ' Firma olarak şampiyon sporcuların kullandıkları istekaların seri üretimlerini yapıyoruz . Profesyoneller için ürettiğimiz istekaların fiyatları 250 lira ile 7 bin lira arasında değişiyor ' dedi .

Dünyanın en eski bilardo malzemesi üreticileri arasında yer aldıklarının dile getiren Kurt , şunları kaydetti :

' Dünya şampiyonu pek çok sporcu ile sponsorluk anlaşmaları yapıyoruz . Son olarak eski milli bilardocu Semih Saygıner adına ürettiğimiz ' The Prince ' ( Prens ) istekaları dünya genelinde 60 ' dan fazla ülkede satışa sunuldu . Semih Saygıner için 3 ayrı modelde üretilen ' Prens ' istekaları , 600 lira ile bin 900 lira arasında değişen fiyatlardan satılıyor . Yine birçok dünya şampiyonu bilardocu adına üretilen istekaların da seri üretimini yapıyoruz . '

-EN PAHALISI OLACAK-

Kurt , Bilardo tarihine geçen Türkiye ' de ' usta ' , dünyada ise ' sihirbaz ' olarak bilinen Semih Saygıner için firmanın Milano ' daki merkezinde yaklaşık 3 ay önce yeni bir isteka üretmek için çalışmaların başladığını bildirdi .

Semih Saygıner ' in dünyanın en büyük sporcularından biri olduğunu ve kendisiyle çalışmaktan gurur duyduklarını anlatan Kurt , ' Milano ' da üretimi devam eden ve bir sporcu için seri üretimi yapılacak dünyanın en pahalısı olma özelliğini taşıyan istekalar , 3 ay sonra dünyanın birçok yerinde satışa sunulacak . İstekaların bedeli yaklaşık 13 bin lira olacak ' diye konuştu .

( ÖND-MRS-SS )

11 . 06 . 2010 10 : 35 : 52