Beşiktaş Kulübü'nden Açıklama:

-BEŞİKTAŞ KULÜBÜ'NDEN AÇIKLAMA: -'PİNOKYO GAZETECİLERİN İDDİA ETTİĞİ GİBİ DENİZLİ,  SAĞLIK SORUNLARI BAHANE EDİLEREK GÖNDERİLMEMİŞTİR' -'DEĞERLİ H-BE

 

-BEŞİKTAŞ KULÜBÜ ' NDEN AÇIKLAMA :

- ' PİNOKYO GAZETECİLERİN İDDİA ETTİĞİ GİBİ DENİZLİ ,

SAĞLIK SORUNLARI BAHANE EDİLEREK GÖNDERİLMEMİŞTİR '

- ' DEĞERLİ HOCAMIZIN SAĞLIĞINA KAVUŞTUKTAN SONRA

BEŞİKTAŞ ' TAKİ MESAİSİNE DEVAM ETMESİ HER İKİ

TARAFIN DA İSTEĞİDİR '

İSTANBUL ( A . A ) - 11 . 06 . 2010 - Beşiktaş Kulübü , teknik direktör Mustafa Denizli ' nin , bazı gazetecilerin iddia ettiği gibi sağlık sorunları bahane edilerek gönderilmediğini bildirdi .

Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada , bugün bazı gazetelerde yer alan kulüp ve Yönetim Kurulu ile ilgili haber ve yorumlar nedeniyle medyaya eleştiride bulunuldu .

' Bugün bazı medya organlarında kulübümüz ve yönetim kurulumuz ile ilgili yazılan haberler , yapılan yorumlar , atılan başlıklar Türk spor basını açısından utanç sayfalarıdır ' denilen açıklamada , 2 Haziran Çarşamba günü Mustafa Denizli ' nin ciddi sağlık sorunlarıyla başlayan ve dün kulübün Bernhard Schuster ile anlaşmasıyla sona eren süreçte , bazı medya organlarının gerçeklerin değil , ısrarla kendi yazdıkları senaryoların takipçisi olduğu ileri sürüldü .

Açıklamada , şu görüşlere yer verildi :

' Bugün , kulübümüzü yalancılıkla , komedi filmi çevirmekle suçlayan , ' biz demiştik ' diyen bu gazeteler Denizli ' nin ciddi bir sağlık problemiyle tedavi altına alındığı tarihte , konuyu kamuoyuna ' Mustafa Denizli , Schuster ile görüşüldüğünü öğrenince patladı ve isyan etti . Yönetim olayı sağlık sorunu olarak lanse etti . Kalbiyle ilgili sağlık sorunları yaşayan Denizli ' yi devre dışı bırakan yönetim , Bernhard Schuster ile anlaştı . Schuster ile bir kez daha görüşülmesini kaldıramayan Denizli , ( bu takımı kaç tane hoca çalıştıracak ) çıkışını yaptıktan sonra istifa etti ' senaryolarıyla duyurmuşlardır .

Başkanımız Yıldırım Demirören ve Mustafa Denizli , 4 Haziran Cuma günü basın toplantısında gerçekleri kamuoyuna açıklamıştır . Toplantıda Denizli ' nin de açıkladığı gibi , değerli hocamız sağlık sorunları nedeniyle görevini bırakmak zorunda kalmış , bu durum başkanımız ve yönetim kurulumuz başta olmak üzere kulübümüz de büyük bir üzüntüyle karşılanmış , pinokyo gazetecilerin iddia ettiği gibi Denizli sağlık sorunları bahane edilerek gönderilmemiştir .

Kamuoyunun da bildiği gibi kulübümüzü son derece üzen bu gelişmenin ardından futbol komitemiz , isimleri açıklanan teknik direktörlerle tek tek görüşmüş ve yönetim kurulumuz Beşiktaş ' ın yapısına ve şartlarına en uygun ismin Bernhard Schuster olduğuna karar vererek , Alman hoca ile anlaşma sağlamıştır . Basın toplantısında da açıklandığı gibi Denizli ' ye Beşiktaş ' ın kapıları her zaman açıktır . Değerli hocamızın sağlığına kavuştuktan sonra Beşiktaş ' taki mesaisine devam etmesi her iki tarafın da isteğidir .

Durum böyleyken , kendi yalanlarına inanan bu gazeteler , gerçeklerin değil , ürettikleri senaryoların takipçisi olmuşlar ve artık tahammül sınırlarını aşmışlardır . Dünyaca ünlü bir teknik direktörü kısa sürede takımımızın başına getiren yönetim kurulumuzu tebrik etmek yerine , yaşanan her şeyi çarpıtan , sürekli olumsuz haber üreten bu kişilerin amacı gazetecilik yapmak değil , kamuoyunu kendi senaryolarına inandırmaya çalışarak kulübümüzü yıpratmaktır .

Kulübümüz , Mustafa Denizli ' nin sağlık sorunlarıyla başlayan bu süreci insani , vicdani , ahlaki ve profesyonel kurallara uygun olarak , Beşiktaş ' a yakıştığı gibi yürütmüş ve sonuçlandırmıştır .

Bunun aksini iddia edenlerin sadece kendi çıkarlarını gözeten bir takım hesapları olduğu camiamız tarafından çok iyi fark edilmekte ve görülmektedir . '

( CAY-BE-KAN )

11 . 06 . 2010 15 : 28 : 56