Arkadaşları 2 Yılda 2 Kez Tinerle Yaktı

Adana'da arkadaşları tarafından üzerine tiner dökülerek yakılan madde bağımlısı şahsın geçen yıl da arkadaşları tarafından yakıldığı ve estetik ameliyatı olduğu ortaya çıktı.

  Edinilen bilgiye göre , uçucu madde bağımlısı Sinan B . ( 28 ) , iki gün önce Akkapı Mahallesi Güney Yıldızı Parkı yakınlarında 3 arkadaşı tarafından hırsızlığa gitmediği gerekçesiyle üzerine tiner dökülerek yakıldı . Seyhan Uygulama Hastanesi ' ne kaldırılan ve tedavisi süren Sinan B . ' nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken , olaydan sonra teslim olan ve yaşları 18 ' den küçük olan 3 zanlı adliyeye sevk edildi .
Sinan B . ' nin geçen yıl da arkadaşları tarafından yakıldığı ve estetik ameliyatı olduğu öğrenildi . Anne Kamile B . ( 54 ) , oğlunun babasının ölümünden sonra kendine gelemediğini ve uçucu madde kullanmaya başladığını söyledi . Kamile B , oğlunun sokaklarda yaşamaya başladığını belirterek , " Oğlum ilk kez yakılmıyor . Geçen yıl da yine tinerle yakıldı . Sağlık güvencesi bile yoktu . Sonra yeşil kart çıkartıp estetik yaptırdık . Bu yıl yine yaktılar . Oğlumdan ne istiyorlar bilmiyorum " dedi .
( FK-CC-Y )