Ak Parti'li Erdem'in Red Oyu Yorumu

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, "Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'ndeki İran'a ambargo konmasıyla ilgili oylamada Türkiye ret oyu vererek ABD'ye rağmen duruşunu göstermiştir" dedi.

  AK Parti ' nin 2002 yılından bu güne kadar sağlıktan eğitime , özürlü ve yaşlılara bakımdan sosyal güvenliğe , duble yollardan TOKİ konutlarına , hızlı trenden havayolu taşımacılığına , paradan altı sıfırın atılmasından enflasyon canavarının dizginlenmesine , faizlerin düşmesinden vergilerin düşürülmesine çok sayıda hizmeti hayata geçirdiğini savunan Erdem , " Bu dönemde yaşanan elimizde olmayan sebeplerden dolayı yaşanan olumsuzluklara rağmen bu başarılara imza atılmıştır . Irak krizi sonucu petrol fiyatları 27 dolardan 150 dolara kadar yükselmiştir . 2007 ' de kuraklık sebebiyle gıda fiyatları yükselmiştir . 27 Nisan e-bildirge , Cumhurbaşkanlığı seçim sürecindeki sıkıntılar , darbe senaryoları ve Türkiye ' yi kaosa sürükleme senaryoları da cabası olmuştur . Tüm bu olumsuzluklara karşı AK Parti döneminin başarıları rahmetli Menderes ve Özal dönemlerinin olduğu gibi gelecekte hayırla ve hayranlıkla anılacaktır " diye konuştu .
Bu dönemde muhalefetin AK Parti ' nin hizmetleri ile ilgili eleştiriler yerine iftira , yalan ve karalama kampanyasını tercih ettiğini ileri süren Erdem , " Bu dönemde ' Kıbrıs ' ı sattınız ' , ' R . Tayyip Erdoğan ABD ' nin BOP eşbaşkanı ' gibi iftiralar . Bugün Kıbrıs ' tan bir asker çekilmemiş , 1 santimetrelik toprak verilmemiştir . Hani AK Parti Kıbrıs ' ı satmıştı . Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi ' ndeki İran ' a ambargo konmasıyla ilgili oylamada Türkiye ret oyu vererek ABD ' ye rağmen duruşunu göstermiştir . BOP ' un eşbaşkanı diye iftira atanlar şimdi ne diyecekler?Türkiye bölgesinde barışın teminatı olduğunu göstermiştir ki bu Ak Parti ' nin başarısıdır . Ak Parti bölgede hesapları olan süper güçlere karşı adil olun çagrısında bulunma cesaretini göstermiştir . Türkiye başta komşuları olmak üzere bölgesinde ve dünyada barışı istemektedir . Bu onurlu duruş bölge ülkeleri ve dünya ülkeleri halkları tarafından alkışlanmaktadır . Recep Tayyip Erdoğan BOP ' un eşbaşkanı olmadığını mazlumların ve ezilenlerin lideri olduğunu hem ABD ' ye hem de tüm dünyaya göstermiştir . BOP ' un eşbaşkanı iftirasını ve yalanını söyleyenler acaba utanacaklar mı? " şeklinde konuştu .