AK Parti ile CHP il başkanları esnafı birlikte gezecek

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömür Kabak ile CHP İzmir İl Başkanı Ekrem Bulgun, bugün ilginç bir buluşmaya imza atıyor. İki il başkanı saat 11.00'de Konak Meydanı'ndak...

 

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömür Kabak ile CHP İzmir İl Başkanı Ekrem Bulgun , bugün ilginç bir buluşmaya imza atıyor .

İki il başkanı saat 11 . 00 ' de Konak Meydanı ' ndaki İzmir Saat Kulesi önünde buluşup tarihî Kemeraltı Çarşısı ' nı gezecek ve esnafı ziyaret edecek . Bunun için ilk teklif Bulgun ' dan gelmişti .
CHP ' li belediye başkanlarını eleştiren Kabak ' a , " Sadece kendi partililerinin bulunduğu toplantılarda konuşmak yerine , halkın içine girmesini öneriyorum . Kemeraltı Çarşısı ' na , sanayi sitelerine gitsin , üretici kahvehanelerini gezsin . Ankara yoluna çıksın da satılık fabrikaları görsün . İşsizlik en büyük sorun . Bakalım buralarda konuşabilecek mi? " sözleriyle meydan okumuştu . Bu teklifi hemen kabul eden AK Parti İl Başkanı Kabak da Bulgun ' a " 11 Haziran 2010 Cuma günü saat 11 . 00 ' de İzmir Saat Kulesi ' nin önünde buluşmaya , oradan Kemeraltı esnafını birlikte ziyaret etmeye çağırıyorum . Sayın Ekrem Bulgun ' la beraber esnafımızla , hemşehrilerimizle , işçilerimizle birlikte olalım . Cuma namazını , Kemeraltı ' nın tarihî camilerinden birinde birlikte kılalım . Esnaf lokantalarının birinde birlikte yemek yiyelim . " teklifinde bulundu . Bulgun , ziyaret için sadece bir saat ayırabileceğini söyledi . CHP Genel Başkan Yardımcısı Süheyl Batum ' un da İzmir ' e geleceğini hatırlatan Bulgun , saat 12 . 00 ' de ayrılmak zorunda olduğunu belirtti . Bulgun , " Daha geniş bir zamanda yapmak istiyorsa , pazartesi aynı saatte buluşabiliriz . O zaman bol bol gezeriz . " şeklinde konuştu .

Zaman