Kuveyt Türk, KOBİ'lere verdiği kredi desteğine devam ediyor

Kuveyt Türk, Küçük ve Orta Ölçekli İşletme (KOBİ)'lere verdiği destek kapsamında, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ile özel kredi protokolü imzaladı.

Kuveyt Türk, Küçük ve Orta Ölçekli İşletme (KOBİ)'lere verdiği destek kapsamında, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ile özel kredi protokolü imzaladı.

Kuveyt Türk, Düzce'den sonra Aksaray ilindeki KOBİ'lerin de hizmetine sunmaya başladı. Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ile dün gerçekleştirilen protokol ile odanın kayıtlı üyelerine oran ve komisyonlarda avantajlar sağlanacak. İmzalanan protokol sonrası hem Aksaray ekonomisine hem de Türkiye ekonomisine cazip imkanlar ve finansman alternatifleri sunulmuş oldu. Ayrıca bu protokol ile Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası üye işletmelerinin kaliteli hizmet alarak sermaye maliyetlerinin düşürülmesi amaçlanıyor.

İmza töreninde konuşan Kuveyt Türk Orta Anadolu Bölge Müdürü Mustafa Uzun, anlaşmanın süresinin 1 yıl olduğunu ve oranların 3 ayda bir revize edilebileceğini belirtti. Genel Müdürlük politikaları ve Kuveyt Türk'ün 2014 vizyonu çerçevesinde KOBİ müşterilerine ulaşma ve onların beklenti ve isteklerinin esas alınmasının bu anlaşmanın temeli olduğunu dile getiren Uzun, "Daha önce Düzce'de yapılan ve şu anda Aksaray'da imzalanan söz konusu anlaşmalar Bireysel ve İşletme Bankacılığı Pazarlama Müdürlüğü'nün 2010 yılı için ortaya koyduğu stratejik öncelikler arasındadır. Bu anlaşmalar için diğer Ticaret ve Sanayi Odaları ile de görüşmelere devam edilmektedir. Ayrıca üyelere verilen indirimlerin reel olması itibariyle, söz konusu işletmeleri ayrıcalıklı kılmaktadır." diye konuştu.

Kuveyt Türk Aksaray Şube Müdürü Hacı Ali Buğdaycı, "Bu anlaşma sayesinde Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri daha az maliyetli finansman ve kaliteli bankacılık hizmetleri gibi avantajlar elde edecek." dedi.