Dost-der Başkanı Mutlu'ya Geçmiş Olsun Ziyareti

Gazze'ye insani yardım götürmek amacıyla Mavi Marmara Gemisi'ne İsrail askerleri tarafından düzenlenen saldırıdan yaralı olarak kurtulan Dost- Der Başkanı Hüseyin Mutlu'ya, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ve İlkadım Belediyesi Meclis Üyeleri 'geçmiş olsun' ziyaretinde bulundu

Dost-der Başkanı Mutlu'ya Geçmiş Olsun Ziyareti
Gazze'ye insani yardım götürmek amacıyla Mavi Marmara Gemisi'ne İsrail askerleri tarafından düzenlenen saldırıdan yaralı olarak kurtulan Dost- Der Başkanı Hüseyin Mutlu'ya, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ve İlkadım Belediyesi Meclis Üyeleri 'geçmiş olsun' ziyaretinde bulundu.
MHP, CHP ve AK Parti Grubu Meclis Üyeleri ile Dost-Der Başkanı Hüseyin Mutlu'yu dernek binasında ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulunan Başkan Necattin Demirtaş, İsrail askerlerinin uluslararası kara sularında Gazze'ye insani yardım götüren Mavi Marmara isimli gemiye yapılan kanlı saldırıyı kınadı. Demirtaş, "Filistin'e yardım taşıyan Türk gemisine İsrail askerleri tarafından düzenlenen saldırıda birçok kardeşimiz katledilmiş, menfur saldırıda 30'un üzerinde kardeşimiz de yaralanmıştır. Milletimizin birlik ve beraberliğini yok etmeyi, birlikte yaşama kültürümüze zarar vermeyi amaçlayan terörist saldırıların bu amaçlarını hiçbir şekilde gerçekleştiremeyeceklerine olan inancımız tamdır. Milletimiz tarih boyunca sayısız zorluklarla mücadele etmiş ve tüm bu zorlukların üstesinden gelmeyi bilmiştir" dedi.