Bafra Özel Medibafra Hastanesi çalışanlarına seminer verdi

Bafra Özel Medibafra Hastanesi, hizmet kalitesini artırmak amacıyla çalışanlarına seminer verdi. 2009 yılının Ağustos ayında hizmet vermeye başlayan v

Bafra Özel Medibafra Hastanesi, hizmet kalitesini artırmak amacıyla çalışanlarına seminer verdi. 2009 yılının Ağustos ayında hizmet vermeye başlayan ve Özel Hastaneler Hizmet Kalite Standartlarına göre A grubu hastaneler sınıfında yer alan Özel Medibafra Hastanesi 250 çalışanına Bafra Öğretmenevi Konferans Salonu'nda kaliteli hizmet konulu seminer verdi.

Seminere konuşmacı olarak katılan Alka Danışmanlık Şirketi İstanbul Bölge Müdürü Galip Hırka, eğitim seminerinde, özel yaşam ile iş yaşamı bağlantılarını, kaliteli birey olmanın ve yaşamı kaliteli kılmanın yolları, olumlu iletişim kurma becerileriyle ilgili hastane çalışanlarını aydınlattı.

Özel Medibafra Hastanesi İşletme Müdürü Şafak Aygül, çalışanlarının, günlük yaşamla ve çalışma ortamlarıyla ilgili, bilindik ve yeni, kaliteli yaşam stilleri konusunda bilgilenmeleri amacıyla semineri düzenlediklerini belirtti.

Özel Medibafra Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Kenan Kardeş de seminerle, çalışanların kültürel ve kişisel boyutlardaki mevcut iletişim sorunlarını fark etmeleri ve bu sorunları giderme yollarını öğrenmelerini hedeflediklerine dikkatleri çekerek "Empatik iletişim konusunda beceri kazanmaları ve bu becerileri, iş yerlerinde ve özel yaşamlarında kullanma konusunda motive olmaları için seminerde; ailede ve iş yerinde sağlıklı iletişimin, uzlaşmanın ve yaşama sevinci taşımanın önemi anlatıldı." dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Garnizon Komutanı Per. Yzb. İbrahim Dağtekin ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Yayla'nın da hazır bulunduğu seminer düzenlenen kokteyl ile sona erdi.