Tuğamiralden Şehit Ailesine Ziyaret

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı adına Tuğamiral Mesut Özer, Hatay'daki hain saldırıda şehit düşen er Erol Tavukçu'nun ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

  Tuğamiral Mesut Özer , İlçe Kaymakamı Metin Esen , Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mustafa Akyer , Jandarma Yüzbaşı Akif Yorulmaz , İlçe Emniyet Müdür Vekili Ferdi Büyükatak ve bazı rütbeli askerlerle birlikte Van ' ın Muradiye ilçesine bağlı Fevzi Çakmak Mahallesi ' nde ikamet eden şehit Tavukçu ' nun baba ocağına geldi . Taziye çadırında şehidin babası Mehmet Emin Tavukçu ile kucaklaşarak üzüntülerini dile getiren Tuğamiral Mesut Özer , şehidin kardeşlerine de ayrı ayrı başsağlığı diledi . Şehidin babası ile sohbet eden
Tuğamiral Mesut Özer , şehit er Erol Tavukçu ' nun devlete olan görevini layıkıyla yaptığını ve şimdi sıranın devlette olduğu belirtti . Tuğamiral Özer , " Devlette kendine düşen görevi layıkıyla yerine getirmek için elinden gelenin en iyisi yapacaktır . Geriye kalan Tavukçu ailesi devlet güvencesi altında ve her konuda ne gerekiyorsa yapılacaktır . Bu aile yalnız bırakılmayacaktır " diye konuştu .
Naciye Tavukçu ' yu da ziyaret eden Tuğamiral Özer , şehit annesinin elini öptü ve kucaklaştı . Tuğamiral Özer , " Ne güzel bir evlat yetiştirmişsin . Evladınla gurur duymalısınız . Acınızı yürekten paylaşıyoruz . Hepimizin başı sağ olsun " dedi .
İlçe kaymakamı Metin Esen ise anne Naciye Tavukçu ' ya her zaman olduğu gibi bundan böyle de kapılarının açık olduğunu belirtti . Kaymakam Esen , " Şehit anneleri başımızın tacıdır . Onlara her konuda yardımcı olmak ve hizmet etmek bizlere gurur verir . Bu nedenle hangi konuda olursa olsun kapımız ve gönlümüz sizlere açıktır . Şehidimize Allah ' tan rahmet , sizlere de başsağlığı ve sabır diliyoruz " ifadelerini kullandı .
Tuğamiral , beraberindekiler ve şehidin babası ile birlikte şehidin mezarını ziyaret etti . Okunan duaların ardından , protokol şehit babasının elini öptü . Şehidin mezarının yapımı hakkında bilgi edinen Tuğamiral Özer , baba ve amca ile tekrar kucaklaşarak vedalaştı .