Kırşehir'de yangın: 3 çocuk zehirlendi

Kırşehir'de meydana gelen gece kondu yangınında 3 çocuk dumandan zehirlendi. Zehirlenen çocukları mahalle halkı ve polis kurtardı.

Edinilen bilgiye

  Kırşehir ' de meydana gelen gece kondu yangınında 3 çocuk dumandan zehirlendi . Zehirlenen çocukları mahalle halkı ve polis kurtardı .

Edinilen bilgiye göre ; yangın , saat 15 . 00 sıralarında , Kervansaray Mahallesi Barsa İlköğretim Okulu yanında bulunan Hakkı U . ' ya ait gece konduda meydana geldi .

Alevlerin çıktığı anda evde , 5 ve 3 yaşlarında üç çocuk içerdeydi . Çocukların bağrışmalarını duyan mahalle halkı ve olay yerine giden çevik kuvvet ekipleri , alevleri ve evi saran dumanı görünce pencere ve kapıları kırarak , baygın halde bulunan 3 çocuğu dışarı çıkardı .

Ardından olay yerinde dumandan baygın halde bulunan Caner K . ( 5 ) , Taner K . ( 3 ) ve Caner K . ( 4 ) ambulansla ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra Kırşehir Çocuk ve Doğum Evi Hastanesi ' ne kaldırıldı .

Öte yandan , olay yerine gelen itfaiye ekipleri , yangına kısa sürede müdahale ederken , evden gaz kaçıran tüpleri dışarı çıkardı .

Kardeşlerini dumanlar arasında gören Demet K . ise sinir krizi geçirdi . Yangının nasıl çıktığı hakkında bilgiye ulaşılamazken , dumandan zehirlenen çocukların durumlarının iyi olduğu öğrenildi .