İbrahim Kutluay'ın Adı Spor Salonunda Yaşayacak İstanbul

-İBRAHİM KUTLUAY'IN ADI SPOR SALONUNDA YAŞAYACAK İSTANBUL (A.A) - 01.06.2010 - BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ TARAFINDAN YAPTIRILAN VE TÜRK BASKETBOLUNUN ÜN

-İBRAHİM KUTLUAY'IN ADI SPOR SALONUNDA YAŞAYACAK

İSTANBUL (A.A) - 01.06.2010 - Bahçelievler Belediyesi tarafından yaptırılan ve Türk basketbolunun ünlü isimlerinden İbrahim Kutluay'ın adının verildiği spor salonu yarın açılacak.

Kuleli İlköğretim Okulu içinde yer alan spor salonunun açılışı, Bahçelivler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, İbrahim Kutluay ve spor camiasından isimlerin katılacağı törenle saat 16.00'da yapılacak.

Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, geçen hafta hizmete açılan Harun Erdenay Spor Salonu'nun ardından şimdi de Kuleli İlköğretim Okulu İbrahim Kutluay Spor Salonu'nu hizmete açacaklarını, bundan büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Yenibosna Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki Kuleli İlköğretim Okulu'nun bahçesinde yaptırılan salon, zemin katı 504,90 metrekare, üst katı 88 metrekare olmak üzere  toplam 592,90 metrekarelik bir alanı kapsıyor. Zemin katta basketbol, voleybol, hentbol oynanabilecek spor salonu, soyunma kabinleri, duş ve tuvaletler; üst katta ise fitness salonu ve öğretmen odası yer alıyor.

(NÖ-KAN)

01.06.2010 18:11:08