Genel Müdür Özdemir: Katılım bankaları arasında lider Bank Asya, Türkiye'nin 13. büyük bankası

Genel Müdürü Cemil Özdemir, dünyada ve Türkiye'de bir kriz yılı olarak geçen 2009 yılında, katılım bankaları arasında liderliğini devam ettiren Bank A

Genel Müdürü Cemil Özdemir, dünyada ve Türkiye'de bir kriz yılı olarak geçen 2009 yılında, katılım bankaları arasında liderliğini devam ettiren Bank Asya'nın, Türkiye'nin 13. büyük bankası konumuna geldiğini belirtti.

Bank Asya Karaman Şubesi, Vali Yardımcısı Latif Memiş, Karaman Belediye Başkanı Dr. Kamil Uğurlu, Bank Asya Genel Müdürü Cemil Özdemir ve Bank Asya üst düzey yöneticilerinin katıldığı törenle hizmete açıldı.

Genel Müdür Özdemir, açılışta yaptığı konuşmada, geçmişten beri önemli bir tarım ve hayvancılık merkezi olan Karaman'ın, hem nüfus hem sanayi alanında gelişimini sürdürdüğünü ifade etti. Özdemir, Karaman'da olmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Mevcut bankacılık ürünleriyle bölgedeki işletmelere, çiftçilere ve tasarruf sahiplerine en iyi hizmeti sunmak ve Karaman'ın gelişimine destek için Karaman'da bulunduklarını ifade eden Özdemir, bireysel ve ticari müşterilerinin her türlü finansman ihtiyaçlarını Bank Asya Karaman Şubesi aracılığıyla karşılayabileceklerini kaydetti.

Bank Asya'nın, son dönemde açtığı şubelerle birlikte şube sayısını 160'a yükselttiğini belirten Cemil Özdemir, amaçlarının, her ilde en az bir Bank Asya şubesine sahip olmak olduğunu söyledi. Şubeleşmenin yanı sıra teknolojik altyapıya ve alternatif dağıtım kanallarına yaptıkları yatırımlarla, dağıtım ağlarını yaygınlaştırdıklarını sözlerine ekleyen Cemil Özdemir, "Bank Asya, özellikle ödeme sistemleri alanında çıkardığı yenilikçi ürünler ve temassız çözümlerle son yıllarda adından sıkça söz ettirmeyi başardı." dedi.

Fenari Mahallesi 9. Sokak Şimşek İş Merkezi'nde 10 personeliyle hizmet vermeye başlayan Bank Asya Karaman Şubesi'nin başında, sektörde 19 yıllık deneyime sahip İsmet Şenel görev yapıyor. Karamanlılara hizmet veriyor olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten İsmet Şenel, Bank Asya Karaman Şubesi'nde bankacılık hizmetlerinin tamamının verildiğini dile getirerek, müşterilerinin her türlü ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacak organizasyon yapısına sahip olduklarını ifade etti.

Şenel, tarım ve hayvancılığın yanı sıra ziraat ve gıda sanayiinde öne çıkan Karaman'ın, sosyal ve ekonomik yönden gün geçtikçe büyüdüğüne dikkat çekti. Şenel, amaçlarının, bireysel ve ticari bankacılık alanlarında öncü projelere imza atarak Karaman ekonomisine katkıda bulunmak olduğunu vurguladı.