Aşk-ı Memnu 73. bölümde Behlül gerçeği öğrendi

Aşk-ı Memnu'nun 72. bölümü yayınlandı... Aşk-ı Memnu'nun yayınlanan en son bölümünde Bihter ve Firdevs'in planı ortaya çıktı. Behlül kendisine tuzak kurulduğunu öğrendi.

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Aşk-ı Memnu'nun 72. bölümü dün akşam yayınlandı. Dizinin en son bölümünde eski kız arkadaşıyla magazin gazetecilerine yakalanan Behlül'ün Nihal'le arası bozulmuştu...

Nihal, nişanlısı Behlül'le eski sevgilisi Sedef'in fotoğrafını gazetelerde görünce yüzüğü atmıştı...

Aşk-ı Memnu'nun dün akşam yayınlanan yeni bölümünde ise  Firdevs ve Bihter, Behlül ve Nihal'i ayırmayı başardıklarını düşünmeye başladı...
 
Önce Behlül'ü dinlemeyen Nihal, daha sonra Behlül'ün eski kız arkadaşı Sedef'in gerçeği anlatmasıyla Behlül'ü affetti.

Firdevs ve Bihter yeni planlar yapmaya başladığı sırada onları duyan Adnan'ın oğlu Bülent, duyduklarını ablası Nihal'e anlattı. Bülent, ablasına "Bihter ve Firdevs beni bu evden uzaklaştırmaya çalışıyor senin de Behlül'le evlenmeni istemiyorlar" dedi. Bunları duyan Nihal şok geçirdi. Ve bu durumu yüksek sesle Bihter' e söyledi.

Ne yapacağını bilmeyen Bihter'e Adnan sahip çıktı.

Firdevs, Behlül'ün eski kız arkadaşı Sedef'in eve gelişini kendisine söylemeyen Katja'yı tokatladı. Bihter ve Firdevs Katja'yı evden uzaklaştırmak için çalışmalara başladı ve Katja'nın çalışma izni olmadığını polise bildirdiler.

Polisin köşke gelmesiyle büyük bir şok geçiren Katja, Behlül'ün eski kız arkadaşı Sedef'i kendisinin aradığını ve Bihter'le annsei Firdevs'in onlara tuzak kurduğunu itiraf etti.

Planları ortaya çıkan Firdevs ve Bihter ne yapacak? Behlül, Katja'nın anlattıklarını Adnan Bey ve Nihal'e söyleyecek mi?

Aşk-ı Memnu'nun 73. yeni bölümü 13 Mayıs Perşembe günü Kanal D'de yayınlanacak.