Kastamonu'da Yılın Hemşiresi Belirlendi

Kastamonu'da yılın hemşiresi, Taşköprü Devlet Hastanesi personeli ve 25 yıllık ebe olan Melek Çalık Haldızoğlu seçildi.

12 Mayıs Hemşireler Günü öncesi ülke genelinde İl Sağlık Müdürlükleri'nce seçilen yılın hemşiresi, Kastamonu'da İl Sağlık Müdürlüğü'nce uzun yıllar Köy Sağlık Evleri'nde zor şartlar altında hizmet veren Taşköprü Devlet Hastanesi personeli ebe Melek Çalık Haldızoğlu olarak belirlendi. Yılın hemşiresi seçilmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Melek Çalık Haldızoğlu, heyecanı ve mutluluğu bir arada yaşadığını, bundan sonraki yaşantısında da görevini en iyi şekilde yapmaya çalışacağını kaydetti.
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Dr. Yusuf Öztürk, uzun bir araştırma ve elemeden sonra meslek hayatında 25 yılını dolduran Taşköprü Devlet Hastanesi personeli Melek Çalık Haldızoğlu'nu Kastamonu'da yılın hemşiresi olarak seçtiklerini söyledi. Bundan sonraki yaşantısında da Haldızoğlu'na başarılar dileyen Öztürk, 12 Mayıs Hemşireler Günü dolayısıyla tüm hemşireleri kutladığını belirtti.
Haldızoğlu, 12 Mayıs Çarşamba günü, İzmir Urla Eğitim ve Dinlenme Tesisleri'nde Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın da katılacağı törenle ödülünü alacak.