Çelebibağı Belediyesi'nden Şeffaf İhale

Van'ın Erciş ilçesi Çelebibağı Belediyesi tarafından temizlik işlerinde çalıştırılmak üzere 25 kişilik hizmet alımı ihalesi basın huzurunda gerçekleştirildi.

Çelebibağı Belediyesi'nde bu sabah gerçekleşen hizmet alımı ihalesine Belediyenin Yazı İşleri Müdürü Nejdet Karaman başkanlık ederken, ihale komisyon üyeliklerine ise belediyede görevli Adnan Derinkaya, Enver Deniz, İlhami Kızıldere ile Fevzi Zorlu isimli uzman ve teknikerler katıldı. İhaleye üç firma iştirak ederken, teklif zarfları da basın mensupları ile ihaleye katılan iştirakçiler huzurunda açılarak işleme alındı. Yapılan hizmet ihalesi konusunda bilgi veren Çelebibağı Belediye Başkanı Veysel Keser, belediye adına yapılan ihalelerin şeffaf olması için işlemi basın huzurunda gerçekleştirdiklerini belirtti.
İhaleye üç firmanın kapalı zarf usulü ile teklif verdiğini, ihale komisyonu başkanı tarafından da zarfların basın ve iştirakçi firma yetkileri gözetiminde tek tek açılarak verilen tekliflerin değerlendirmeye alındığını belirten Başkan Veysel Keser, "Belediyemizin 2010 yılında 7 ay 15 gün sürecek temizlik ihalesinde çalıştırılmak üzere 25 kişilik hizmet alımı ihalesi bugün basın huzurunda ve şeffaf bir ortamda gerçekleşmiştir. Bu hizmet alımı ile birlikte 3 bin hanesi olan beldemize ait 52 cadde ve sokaktaki temizlik işlemleri yaptırılacaktır. Ayrıca, belediyemizin 10 Mayıs 2010 tarihinde yapacağı ve yol yapım işlerinde kullanacağı kilitli parke taşı ihalesi de yine basın huzurunda gerçekleştirilecektir" dedi.