Diyarbakırspor'da yönetim, sessizliğini koruyor

Beşiktaş yenilgisiyle ligde kalma umudu azalan Diyarbakırspor'da yöneticilerin ağzını bıçak açmıyor. Taraftarlar kongre kararı alınmasını isterken, yö

Beşiktaş yenilgisiyle ligde kalma umudu azalan Diyarbakırspor'da yöneticilerin ağzını bıçak açmıyor. Taraftarlar kongre kararı alınmasını isterken, yönetim bu konuda sessizliğini koruyor. Bazı yöneticilerin de kongre kararı alınmasını istediği ve bu kararın çıkmaması halinde istifa edecekleri iddia ediliyor.

Geçen yıl yükseldiği Turkcell Süper Ligi'nde sezonun tamamlanmasına 2 hafta kala küme düşmesine kesin gözüyle bakılan Diyarbakırspor taraftarları, yönetime tepki gösteriyor. Seyircisiz oynanan Beşiktaş maçından sonra önce stat çevresinde protesto gösterilerinde bulunan, daha sonra Gaffar Okkan Tesisleri'ne giderek yöneticilerin aleyhinde tezahüratlarda bulunan taraftarlar, yönetimin kongre kararı almasını istiyor.

İddialara göre yönetim ne yapacağı konusunda bir karara varmış değil. Bazı yöneticilerin, kongre kararı alınması gerektiği görüşünü dile getiriyor aksi takdirde istifa edeceklerini belirtiyor. Bazı yöneticilerin ise kongre kararına karşı çıktığı kaydedildi.

Diyarbakırspor'un oynadığı en kritik maçlarda kulüp başkanı Çetin Sümer'in Irak ve Suriye gibi ülkelerde iş gezisinde olması taraftarın tepkisini çekmişti.