Çorum İl Müftüsü Çelik: Din hizmeti veren görevliler çok hassas olmalı

Çorum İl Müftüsü Ahmet Çelik, din hizmeti veren görevlilerin çok hassas olması gerektiğini belirterek, iletişim yolları en güzel şekilde kullanılarak

Çorum İl Müftüsü Ahmet Çelik, din hizmeti veren görevlilerin çok hassas olması gerektiğini belirterek, iletişim yolları en güzel şekilde kullanılarak halkın aydınlatılması gerektiğini söyledi.

Çorum'un Osmancık ilçesinde İl Müftüsü Ahmet Çelik başkanlığında ilçe müftüleri toplantısı yapıldı. Toplantı öncesinde, Osmancık Müftülüğü toplantı salonunda Müftü Ahmet Çelik, ilçe müftülüğüne bağlı camilerde görev yapan din görevlilerine bir konuşma yaptı.

İl Müftüsü Ahmet Çelik, konuşmasında, 2010 yılında yapılan kutlu doğum programlarını değerlendirdi.

Kültürel etkinliklerin daha verimli olması için halkla kurulan iletişimin önemini anlatan Çelik, din hizmeti veren görevlilerin çok hassas olması gerektiğini, iletişim yollarını en güzel şekilde kullanarak halkı dini konularda aydınlatması gerektiğini açıkladı. Toplantıda büyük ilçelerde aile irşad ve rehberlik bürolarının açılması karalaştırıldı.

Ayrıca, Urfa'da yapılacak olan il müftüleri seminer konuları da müzakere edildi. Toplantı sonrasında Osmancık Müftüsü Ahmet Ekiz, Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, Devlet Hastanesi Başhekimi Yüksel Yücel ve ilçe müftülerine yemek ikram etti.