Vakfıkebir'de okul öncesi eğitim şenliği düzenlendi

Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde, okul öncesi eğitim şenliği yapıldı. Şenliğe katılan minik öğrenciler yıl boyu öğrendikleri ve hazırladıkları becerile

  Trabzon ' un Vakfıkebir ilçesinde , okul öncesi eğitim şenliği yapıldı . Şenliğe katılan minik öğrenciler yıl boyu öğrendikleri ve hazırladıkları becerilerini sundu .

Okul öncesi eğitim şenliği , Kemaliye Mahallesi ' nde başlayan yürüyüşün ardından Hükümet Konağı önünde ; Atatürk İlköğretim Okulu , Büyükliman İlköğretim Okulu , Cumhuriyet İlköğretim Okulu , Fevziye İlköğretim Okulu , Kemaliye İlköğretim Okulu , Osman Tan İlköğretim Okulu , Yalıköy İlköğretim Okulu ve Vakfıkebir Lisesi okul öncesi öğrencileri etkinliklerini sahneledi .

Törende konuşan Milli Eğitim Müdürü Fethi Sağlam ; şenliklerdeki amaçlarının okul öncesi eğitimi yaygınlaştırmak ve yüksek bir düzeye çıkarmak olduğunu söyledi . Sağlam , " Dünyanın en güzel çiçekleri buradadır . Hepimizin mutluluğu bu çocukları hayata hazırlamak , daha mutlu , daha başarılı insan haline getirmektir . Hepimize büyük görevler düşmektedir . Bu ülkenin en değerli varlıkları çocuklarımızdır . Bu açıdan çocuklarımıza sağlıklı bir eğitim için ' Haydi Çocuklar Anasınıfına ' diyoruz . ' ' şeklinde konuştu . Törende , Kaymakam Fikret Zaman okul öncesi öğrencilere çeşitli hediyeler verdi .

Programa Vakfıkebir Kaymakamı Fikret Zaman , Belediye Başkanı Hayri Birinci , İlçe Emniyet Müdürü Vekili Baş Komiser İbrahim Güvendi , kamu kurum amirleri , öğretmenler , vatandaşlar ve öğrenciler katıldı .