Türkiye Fırıncılar Federasyonu Genel Başkanı Gaziantep'te

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Genel Başkanı Halil İbrahim Balcı, Gaziantep Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği'ni (GESOB) ziyaret etti.

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Genel Başkanı Gaziantep'te
  Genel Başkan Balcı ve beraberindeki heyeti makamında kabul eden GESOB Başkanı Ömer Küsbeoğlu , bölgede yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler verdi . Başkan Küsbeoğlu , her anlamda esnafa ve sanatkarlara destek olmak için çalıştıklarını belirterek , fırıncılar odasının başarılı çalışmalarını da yakından takip ettiğini söyledi .
Genel Başkan Halil İbrahim Balcı bölgede bulunan ve federasyonlarına bağlı oda ve Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği ' ni ziyaret etmek için geldiğini belirterek , " Burada sizlerin ve bizim arkadaşlarımızın yaptığı çalışmaları gerçekten taktirle karşılıyoruz . Bizlerde buradaki fırıncı esnaflarımızı ziyaret ederek sıkıntılarını dinlemeye çalışıyoruz . tespit ettiğimiz sorunları da hazırladığımız raporlarla ilgili mercilere iletiyoruz . Burada esnafa büyük destek olan GEZOB ' un önümüzdeki dönemde daha iyi çalışmalara imza atacağına inanıyorum " dedi .