Keçiören Belediye Başkanı Ak Ve Eşi Türkçe Olimpiyatları'na Katıldı

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve eşi Hatice Ak, Türkçe Olimpiyatları dolayısıyla Altınpark'ta açılan tanıtım stantlarını gezip yapılan gösterileri izledi.

Bu yıl 8.'si düzenlenen Uluslararası Türkçe Olimpiyatları Ankaralılardan yoğun ilgi görüyor. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da eşi Hatice Ak'la birlikte, Olimpiyatlar dolayısıyla Altınpark'ta açılan ülke stantlarını gezdi. Ankaralıların da yoğun ilgi gösterdiği ve izdihamların yaşandığı stantların çoğuna uğrayarak öğrenciler ve stant görevlileriyle sohbet eden Başkan Ak ve eşi Hatice Ak, katılımcılarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Stantları gezisi sırasında birçok ülke temsilcileri Başkan
Ak'a çeşitli hediyeler verdi.
Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve eşi Hatice Ak, stant gezisinin ardından 120 ülkeden 750 öğrencinin katıldığı Türkçe Olimpiyatları'nda yapılan gösterileri izleyerek seslendirilen şarkıları dinledi. Seslendirilen şarkılarla zaman zaman hüzünlenen Başkan Ak ve eşi Hatice Ak, gösterileri bir süre izledikten sonra alandan ayrıldı.
Bu yıl 8.'si düzenlenen Uluslararası Türkçe Olimpiyatları'nın hem ülkemizin tanıtımı hem de dünyadaki ülkeler arasında dostluk ve kardeşliğin gelişmesine katkı sağladığını belirten Başkan Ak, "Bu dev projenin gerçekleşmesinde emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Kutsal eğitim görevi uğruna ülkesinden uzak, fedakarca dünyanın dört bir tarafında hizmet veren eğitim gönüllülerini kutluyorum" dedi.