Düzce Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi Öğrencilerinden Büyük Başarı

Eğitim, Bilim, Kültür Olimpiyatları Projesi Yarışması 6. Uluslar arası Bilişim Olimpiyatı Ankara finaline kalan projeler belli oldu.

Teknoloji ve Tasarım Merkezi Derneği tarafından organize edilen Eğitim Bilim Kültür Olimpiyatları Proje Yarışması ön elemelerinde 32 ülkeden 2 bin 750 proje arasından ilk 200'e girmeyi başaran Düzce Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerinden Muhammed Ay, Ömer Arabacı, Ertan Ergül ve Ali Can Köse okul öğretmenlerinden Melek Düle ve Ayhan Çelik rehberliğinde yarışmaya katılarak 16-17 Mayıs 2010 tarihleri arasında Ankara'da yapılacak olan büyük final yarışmasına katılmaya hak kazandı.
Zengin bir jüri heyetinden oluşturulan, sponsorluğunu Teknoloji Tasarım Merkezi tarafından organize edilen yarışma Milli Eğitim Bakanlığı, Ulaştırma Bakanlığı, Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu desteğinde 16-17 Mayıs 2010 tarihleri arasında binlerce kişinin katılımı ile Atlantik Eğitim Kurumları'nda yapılacak. Ödül Törenine ise Bakan, Milletvekilleri, Bürokratlar, Sanayiciler, Akademisyenler, Sektör Temsilcileri, Sivil toplum Kuruluşlarının Temsilcileri ve ilgili kişi ve kuruluşların katılımı ile MEB Şura Salonunda gerçekleştirilecek.