Ak Parti Geleneksel Gençlik Şöleni İzmir'de Yapılacak

Erzurum AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Zafer Tarıkdaroğlu, bu yıl 9'ncusu düzenlenecek olan gençlik şöleninin İzmir'de yapılacağını bildirdi.

Ak Parti Geleneksel Gençlik Şöleni İzmir'de Yapılacak
AK Parti İl Başkanlığı toplantı salonunda basın toplantısı düzenleyen Gençlik kolları Başkanı Tarıkdaroğlu, "AK Parti kurulduğu yıldan beri Genel Merkez gençlik kollarının her yıl düzenlediği geleneksel gençlik şölenimizin 9.su bu yıl İzmir'de yapılacaktır. Bundan önceki yıllarda İstanbul, Ankara, Samsun, Bursa, Gaziantep, Eskişehir, Van ve Antalya dan sonra İzmir'de yapılacak olan gençlik şölenimize Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Gençlik Kolları Genel Başkanımız Fatih Şahin'in teşrifleri ve Türkiye'nin dört bir yanından gelecek gençlik kollarımızın katılımıyla 16 Mayıs Pazar Halkapınar Kapalı Spor salonunda gerçekleşecektir" dedi.
Şölene yaklaşık yirmi bin kişinin katılmasının beklendiğini ifade eden Tarıkdaroğlu, "Biz de Erzurum gençlik kolları olarak oradaki atmosferi yaşamak, 81 İlimizle kucaklaşmak ve tek yürek olmak için otobüslerle İzmir'e hareket edeceğiz. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Gençlik kolları Genel Başbakanımızın konuşmalarının ardından sevilen sanatçılar Murat Göğebakan, Mustafa Ceceli ve Mazhar-Fuat-Özkan konserleri olacaktır. Gençlik yıl İstanbul'da yapılan 1. Gençlik sempozyumun ardından bu yılda genel merkez gençlik kolları başkanlığımızın düzenlediği 2. Gençlik sempozyumu 7 Mayıs 2010 tarihinde AK Parti genel merkezimizde gerçekleşecek. Bu yılki sempozyumun konusu, üstünlerin hukukundan hukukun üstünlüğüne olacaktır. 2. gençlik sempozyumumuzun açılış konuşmasını Genel Başkanımız Fatih Şahin yapacaktır. İki oturumda gerçekleşecek olan sempozyumda Devlet Bakanın, Başbakan yardımcımız Cemil Çiçek, AK Parti Genel Başkan yardımcısı Ömer Çelik, Prof. Dr. Ergün Özbudun, Prof. Dr. Mithat Sancar, Doç. Dr. Yusuf Tekin, Gazeteci Yazar Mümtaz'er Törköne ve Gazeteci yazar Ergun Babahan birer konuşma yapacaklardır. AK Partinin siyasette gençlere ne derece önem verdiği, gençlerin heyecanının yanında bilgili, donanımlı ve kapasiteli bireyler olması için yarının Türkiye'sinin gençliğini oluşturabilmek için durmadan, yorulmadan ve bıkmadan çalışmaya devam edeceğini tüm genç arkadaşlarımızın bilmesini istiyoruz" diye konuştu.