Mini Voleybol Küçükler Türkiye Şampiyonası Sona Erdi

Karaman'da, Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından ilki düzenlenen Mini Voleybol Küçükler Türkiye Şampiyonası sona erdi.

Mini Voleybol Küçükler Türkiye Şampiyonası Sona Erdi
Kızlar ve erkekler olmak üzere 16 takımının mücadele verdiği şampiyonada erkeklerde Adana Seyhan Bahçelievler İlköğretim Okulu, kızlarda Manisa Salihli Alparslan İlköğretim Okulu birinci oldu.
Anadolu Öğretmen Lisesi Spor Salonu'nda gerçekleşen ve 4 gün süren şampiyonada ödül töreni düzenlendi. Törene, Karaman Vali Yardımcısı Yılmaz Şimşek, AK Parti Karaman Milletvekili Lütfi Elvan, İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez ile daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Yapılan protokol konuşmalarının ardından erkeklerde şampiyon olan Adana Seyhan Bahçelievler İlköğretim Okulu ile kızlarda şampiyon olan Manisa Salihli Alparslan İlköğretim Okulu'na kupalarını Vali Yardımcısı Yılmaz Şimşek verdi.
Törenin sonunda şampiyonaya katılan takımlar protokol üyeleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çekindi.
Şampiyonada kızlarda Ankara Mamak Abidin Paşa İlköğretim Okulu ikinci, Ankara Çankaya Tevfik Fikret İlköğretim Okulu üçüncü, Elazığ Doğukent İlköğretim Okulu da dördüncü oldu. Erkekler de ise, Bartın Vali Tevfik Paşa İlköğretim Okulu ikinci, Malatya Gazi Osman Paşa İlköğretim Okulu üçüncü, Ankara Etimesgut Mahir Başer İlköğretim Okulu dördüncü oldu.