Arda kalacak, Semih'le ilgimiz yok

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Sarı-Kırmızılı taraftarların merakla beklediği sorulara açıklık getirdi. Avrupa'ya gitmesi gündemde olan Arda Turan'ın takımda kalacağını belirte...



Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Sarı-Kırmızılı taraftarların merakla beklediği sorulara açıklık getirdi. Avrupa'ya gitmesi gündemde olan Arda Turan'ın takımda kalacağını belirten Polat, Fenerbahçe'nin mutsuz golcüsü Semih Şentürk'e de talip olmadıklarını söyledi.

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Sarı-Kırmızılı takımda kalıp kalmayacağı merak konusu olan kaptan Arda Turan'ın hiçbir yere gitmeyeceğini söyledi. Lig TV'ye konuşan Başkan Adnan Polat, Arda'dan Rijkaard'a, Semih'ten Servet'e kadar birçok konuda önemli açıklamalar yaparak suskunluğunu bozdu. İşte Adnan Polat'ın açıklamaları:
ARDA HİÇBİR YERE GİTMİYOR. Arda'nın kafasının rahat olduğu zaman neler yapabileceğini Türkiye maçında herkes gördü. Hakkında çıkan bunca habere karşı Arda iyi bile dayandı. Gelecek sezonda da bizimle beraber olacak. Arda Turan hiçbir yere gitmiyor.
SERVET, AVRUPA'YI İSTİYOR. Servet'in aklında geçen yıldan beri Avrupa'da oynamak var. Servet'i kadromuzda düşünüyoruz ama oyuncumuzun da isteği doğrultusunda iyi bir teklif gelirse neden olmasın?
SEMİH'LE BİR İLGİMİZ YOK. Herkes bir şeyler yazıp çiziyor, sonra yazılanlara yazanlar da inanıyor. Bir kere Semih'in Fenerbahçe ile sözleşmesi var mı, yok mu o bile doğru düzgün bilinmiyor. Net olarak söylüyorum ki Semih Şentürk'le bir ilgimiz yok.
RIJKAARD'DAN MEMNUNUZ. Frank Rijkaard'la bugüne kadar ayrılık konusunda en ufak bir konuşmamız ya da yönlendirmemiz olmadı. İyi ki onunla beraberiz. Onunla ilgili ne bir endişemiz ne de sorunumuz var. Sözleşmemiz aynen devam ediyor. Şu an kendisi tatil yapıyor.
ÇAĞLAR BİRİNCİ, SAVUNMAYA GÜÇ KATACAK. Çağlar Birinci'nin transferinden dolayı çok mutluyum. Sabri, Ali Turan, Hakan Balta, Servet, Emre Güngör ve Çağlar... İsim isim bakınca çok iyi bir savunmamız var. Mehmet Batdal'ın transferinden dolayı da sevinçliyim. Kısacası moralim yerinde. SPOR SERVİSİ

Zaman