Şampiyon Pehlivanlardan Kaymakam Erdem'e Teşekkür Ziyareti

Geçtiğimiz hafta Konya'da düzenlenen 11-13 Yaş Grubu Minikler Grekoromen Güreşte Türkiye Şampiyonu olan Erzurum Güreş Takımı kafilesi Pasinler Kaymakamı Zekai Erdem'i makamında ziyaret etti.

Şampiyon Pehlivanlardan Kaymakam Erdem'e Teşekkür Ziyareti
Güreş Kafile Başkanı Aslan Sertoğlu, 22 sporcuyla katıldıkları 11-13 yaş arası minik erkekler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası öncesi kendilerini yalnız bırakmayan Pasinler Kaymakamı Zekai Erdem'e teşekkür ederek şampiyonluk kupasını takdim etti. Sertoğlu, ayrıca Erzurum Spor İl Müdürü Fatih Çiltımar'a, Erzurum Güreş İl Temsilcisi Prof. Dr. Ali Eroğlu'na ve Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu'na desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Pasinler İlçe Kaymakamı Zekai Erdem, ata sporu güreşi yaşatmak için güreşçilerin yanında olduklarını, desteklerinin her zaman devem edeceğini belirterek, yakın bir zamanda ilçede Geleneksel Pasinler 7 Hafta Güreşlerinin de başlayacağını ifade etti.
Ziyarete Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Hüdeverdi Uğur, Erzurum Güreş Eğitim antrenörü Celil Köseoğlu, Pasinler İlçe Spor Müdürü Ali Özcan ve Erzurum Güreş Kafile Başkanı Aslan Sertoğlu katıldı.