Mafia 2 Collector's Edition ve ön sipariş seçenekleri duyuruldu

Mafia 2'yi farklı açılardan oynamak isteyenler yeni duyurulan pakete bir göz atmalı

Mafia 2 Collector's Edition ve ön sipariş seçenekleri duyuruldu
Çek Cumhuriyeti gibi bir yerden çıkan ve oyun sektörünün mihenk taşlarından biri olan Mafia, ikinci oyunu ile tekrar bizleri büyülemek için hazırlanıyor. 2002 yılında çıkmasına rağmen şimdi bile üst üste oynanabilecek bir kaliteye sahip olan oyuna olan özlem Ağustos 2010’da sonlanıyor.

Mafia 2’nin Collector's Edition ve ön sipariş seçenekleri duyuruldu. İlk olarak Collector’s Edition’a göz atalım, paket içerisinde: sanatsal çizimlerin olduğu bir kitap, müzik CD’si, metal kutu, oyunun geçtiği Empire Bay şehrinin kaliteli haritası ve Made Man Pack DLC kodu bulunuyor.

Eğer Mafia 2’yi ön sipariş ile satın alırsanız aşağıdaki özel içerikleri kazanabilirsiniz:

GameStop ön sipariş verenlere Vegas Pack ve War Hero adlı DLC’leri hediye ediyor. Oyuna yeni kıyafet ve arabalar ekleniyor.

Amazon’dan ön sipariş verenler Renegade Pack adlı DLC’ye sahip olacaklar. Aynı şekilde Renegade Pack’de oyuna yeni kıyafet ve arabalar ekliyor.

Mafia 2’yi Best Buy’dan ön sipariş ile satın alanlar Greaser Pack’i kazanıyor. Diğer siteler gibi Best Buy’un verdiği DLC de oyuna yeni kıyafet ve arabalar ekliyor.

Not: Her özel DLC ile gelen kıyafetler ve arabalar farklı.